kleinschalige accommodatie op Kreta

Kleinschalige accommodatie op Kreta: Het is hoogseizoen en het lijkt wel of heel Europa op vakantie is. In de toeristische gebieden rond de Middellandse Zee is het overal druk. Voor de volgende vakantie misschien toch eens ergens anders boeken en kiezen voor een kleinschalig vakantieadres. In het hoogseizoen kunt u bij een kleinschalige accommodatie op Kreta tenminste genieten van uw welverdiende vakantie. Geen grote resorts, maar kleinschalige, goed verzorgde appartementen. Onze gezellige accommodatie ligt in het toeristische deel van Kreta, maar niet in de drukte.

In het hoogseizoen op vakantie naar Kreta

Iedere week organiseren we verschillende excursies voor onze gasten om zo het echte Kreta te laten zien. Dit doen we het hele jaar door, niet alleen in het hoogseizoen. We gaan dan ook echt alleen met onze gasten op pad en vermijden de toeristische trekpleisters. Bergdorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en geen toeristen komen, zijn hier geen cliché maar werkelijkheid. Daarbij loopt Kreta, wat het grootste eiland van Griekenland is, ook nog zowat over van de historische en culturele schatten. Maar het voornaamste wat wij onze gasten graag laten zien, is dat het een prachtig eiland is met een bijzonder mooie natuur. Voor een vakantie vol afwisseling moet u echt naar Kreta. Er zijn hier genoeg plekken die nog niet massaal ontdekt zijn door het toerisme.

verblijf op Kreta 2024

Accommodatieverhuur op Kreta: Ons complex bestaat uit 20 appartementen en 2 vakantiewoningen omringd door prachtige tuinen en ligt aan de kust van Noord-Kreta. Er zijn meerdere zandstranden bij Zorbas Island. Op het zandstrand direct voor de accommodatie staan ligbedden en parasols waar onze gasten gratis gebruik van kunnen maken.

De blikvanger van onze accommodatie is het adembenemende uitzicht over zee naar Dia eiland vanaf het zwembad en de Griekse taverna. De gezellige, warme sfeer, de kleinschaligheid, maar vooral de hulpvaardigheid en service van het Zorbas-team zorgen ervoor dat u zich onmiddellijk van harte welkom voelt. Wij organiseren veel verschillende excursies waardoor u het echte Kreta leert kennen.

Kreta Informatie 2024

Kleinschalig verblijf op Kreta Griekenland: Misschien gaat u noodgedwongen in het hoogseizoen op vakantie, maar u houdt er niet van om tussen de grote massa in een overvol vakantieresort te zitten. Tijdens het hoogseizoen in Griekenland is het dan het beste om een kleinschalige vakantie accommodatie te boeken. Mede dankzij de betrokkenheid en het enthousiasme van ons team en de manier waarop wij onze kleinschalige accommodatie runnen, leert iedereen elkaar snel kennen. Ieder jaar zien we ook echt vriendschappen ontstaan. Aan het einde van de avond genieten we na van de dag met avondeten in de buitenlucht en misschien nog een borreltje bij het zwembad. De kinderen hebben elkaar wel gevonden en vermaken zich prima.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mail ons voor vragen.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Op vakantie naar Kreta Actief: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.