kleinschalige accommodatie op Kreta

Kleinschalige accommodatie op Kreta: Het is hoogseizoen en het lijkt wel of heel Europa op vakantie is. In de toeristische gebieden rond de Middellandse Zee is het overal druk. En als u dan ook nog in een overvol en groot vakantieresort wilt genieten van rust in de vakantie, lijkt het haast wel onmogelijk. In een groot vakantieresort bent u een van de vele gasten en bent u continu op zoek naar uw reisgenoten in de mensenmassa. Voor de volgende vakantie misschien toch eens ergens anders boeken en kiezen voor een kleinschalig vakantieadres. In het hoogseizoen kunt u bij een kleinschalige accommodatie op Kreta tenminste genieten van uw welverdiende vakantie. Geen grote resorts, maar kleinschalige, goed verzorgde appartementen. Onze gezellige accommodatie ligt in het toeristische deel van Kreta, maar niet in de drukte.

In het hoogseizoen op vakantie naar Kreta: Iedere week organiseren we verschillende excursies voor onze gasten om zo het echte Kreta te laten zien. Dit doen we het hele jaar door, niet alleen in het hoogseizoen. We gaan dan ook echt alleen met onze gasten op pad en vermijden de toeristische trekpleisters. Bergdorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en geen toeristen komen, zijn hier geen cliché maar werkelijkheid. Daarbij loopt Kreta, wat het grootste eiland van Griekenland is, ook nog zowat over van de historische en culturele schatten. Maar het voornaamste wat wij onze gasten graag laten zien, is dat het een prachtig eiland is met een bijzonder mooie natuur. Voor een vakantie vol afwisseling moet u echt naar Kreta. Er zijn hier genoeg plekken die nog niet massaal ontdekt zijn door het toerisme.

Kleinschalig verblijf op Kreta Griekenland: Misschien gaat u noodgedwongen in het hoogseizoen op vakantie, maar u houdt er niet van om tussen de grote massa in een overvol vakantieresort te zitten. Tijdens het hoogseizoen in Griekenland is het dan het beste om een kleinschalige vakantie accommodatie te boeken. Mede dankzij de betrokkenheid en het enthousiasme van ons team en de manier waarop wij onze kleinschalige accommodatie runnen, leert iedereen elkaar snel kennen. Ieder jaar zien we ook echt vriendschappen ontstaan. Aan het einde van de avond genieten we na van de dag met avondeten in de buitenlucht en misschien nog een borreltje bij het zwembad. De kinderen hebben elkaar wel gevonden en vermaken zich prima.