Logies en ontbijt in Griekenland

Logies en ontbijt in Griekenland: Het bekendste en meest zuidelijke eiland van Griekenland is zo veelzijdig, dat het iedere keer weer compleet anders is. Op Kreta kunt u zich altijd wel vermaken; ongeacht of u meer een stadsmens bent of dat u liever een fikse natuurwandeling in de bergen maakt. Zelfs luieren op het strand kan het hele jaar door. Bij onze appartementen hebben we een zandstrand voor de deur met ligbedden en parasols. Onze gasten mogen hier gratis gebruik van maken.

Veel mensen denken, dat zelf een logies en ontbijt in Griekenland regelen niet eenvoudig is. Door de vele reisorganisaties denkt men snel dat alleen pakketreizen naar Griekenland mogelijk zijn. Niets is minder waar; een bed en breakfast in Griekenland is eenvoudig te regelen. Misschien heeft u een rondreis door Griekenland gepland en wilt u maar een paar dagen naar Kreta. Dat kan, maar u kunt ook voor een langere periode blijven.

Bed en breakfast in Griekenland: Of u nu in de zomer of in de winter naar Griekenland op vakantie wilt, bij Zorbas Island kunt u altijd terecht. Van de Griekse eilanden is Kreta het grootste en meest veelzijdige eiland. Door de zuidelijke ligging heeft Kreta een warm klimaat. Mocht u zelf geen idee hebben wat er allemaal op Kreta te doen is, dan geven we u graag advies wat u allemaal kunt doen.

Accommodatieverhuur op Kreta: Ons complex bestaat uit 20 appartementen en 2 vakantiewoningen omringd door prachtige tuinen en ligt aan de kust van Noord-Kreta. Er zijn meerdere zandstranden bij Zorbas Island. Op het zandstrand direct voor de accommodatie staan ligbedden en parasols waar onze gasten gratis gebruik van kunnen maken. De ligging is zeer rustig en toch centraal: de ideale uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie op Kreta. De blikvanger van onze accommodatie is het adembenemende uitzicht over zee naar Dia eiland vanaf het zwembad en de Griekse taverna.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Op vakantie naar Kreta Actief: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.