Maart vakanties naar Kreta

Maart vakanties naar Kreta 2024: De winter was weer donker en koud, waardoor veel mensen dromen over een vakantie naar de zon. Helaas is de lente nog niet eens begonnen en de zomer lijkt nog erg ver weg. Op het zuidelijk gelegen Griekse eiland begint dankzij het milde klimaat de lente al veel vroeger. Kreta is in maart prachtig groen en overal bloeien bloemen en planten. In deze periode is het eiland al echt een zonbestemming in Europa. De temperatuur op Kreta in maart haalt regelmatig met gemak de 20 graden of hoger en is perfect om buiten actief bezig te zijn.

Maart vakanties naar Kreta

In maart op vakantie naar Kreta: Buiten het seizoen op vakantie heeft als grote voordeel dat het niet overal overspoeld is door toeristen. In de maand maart op Kreta is iedereen druk bezig om voor te bereiden op het komende zomerseizoen. Maar eigenlijk is het voorjaar een perfecte tijd voor een actieve vakantie naar Kreta. Het weer is perfect voor natuurwandelingen en andere activiteiten in de natuur. Bovendien is het ook mogelijk om een dag op het strand te liggen en te genieten van de voorjaarszon op Kreta. Wij zijn het hele jaar open en een vakantie in de lente kunnen we leuk voor u invullen. Kijk eens verder op onze website om een indruk te krijgen.

Er op uit

Beschrijving van wandelingen op Kreta: Beschrijving van verschillende wandelingen die wij u kunnen aanbieden tijdens uw vakantie op Kreta. Een aantal wandelingen zijn goed te combineren voor onze meerdaagse wandelingen op Kreta.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Maart vakanties naar Griekenland

Hoewel de dagen langzaam langer en lichter worden, voelt het voorjaar nog best ver weg. Eind maart begint officieel de lente, maar in Griekenland lijkt deze begin van de maand al volop te zijn begonnen. Griekenland is in maart prachtig groen en overal bloeien bloemen en planten. In Noord-Griekenland kan het overdag soms nog wat fris en nat zijn, maar in het zuiden van het land is de temperatuur beduidend hoger. Vooral op het meest zuidelijk gelegen eiland van Griekenland, Kreta, doet de zon al goed zijn best en is de winter duidelijk voorbij.

Vier het begin van de lente in Griekenland met een vakantie in de Griekse natuur. Wij raden iedereen aan een actieve vakantie in het voorjaar te boeken, omdat de natuur ontwaakt en er prachtig uitziet. Het weer is perfect voor natuurwandelingen en andere activiteiten in de natuur. Bovendien is het ook mogelijk om een dag op het strand te liggen en te genieten van de voorjaarszon in Griekenland. Wij zijn het hele jaar open en een vakantie in de lente kunnen we leuk voor u invullen. Kijk eens verder op onze website om een indruk te krijgen.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.