Overwinteren op Kreta

Overwinteren op Kreta, Griekenland: Kreta is een heerlijk eiland om te overwinteren. We bieden diverse accommodaties en mogelijkheden om te overwinteren op Kreta. Zorbas Island is het hele jaar door geopend. U kunt bij ons genieten van een leuke en actieve wintervakantie op Kreta. We bieden voor overwinteraars op Kreta veel excursies aan, ook mogelijkheden met ontbijt en diner. Vorige winter was Kreta de warmste plek van Europa in de wintermaanden.

Laatste update: 04.08.21: Overwinteren op Kreta Griekenland – Kreta is een heerlijk eiland om te overwinteren – actieve wintervakantie op Kreta – overwinteraars op Kreta Griekenland – winter in Griekenland 


Overwinteren in Kreta:
 We bieden accommodatie en excursies aan in de winter op Kreta. Overwinteren op Kreta is voordeliger dan u misschien denkt, wij geven u graag meer informatie. Ook bieden we mogelijkheden voor een lange of korte vakantie op Kreta. Veel mensen zijn al eens op Kreta geweest in de zomer, maar wij willen u graag op een andere manier kennis laten maken met het onbekende Kreta. Wij bieden u een ander soort vakantie, die u niet vindt bij een touroperator.

Overwinteren op Kreta – Appartementen Zorbas Island

U kunt bij Zorbas Island ook een appartement huren in de winter. De tuin rond de appartementen in de wintermaanden heeft het gehele jaar door bloemen, vruchten en planten in bloei staan. Op Kreta bloeien bloemen het hele jaar door. In de wintermaanden is het eiland veel groener dan in de zomer. Alle appartementen hebben veranda’s, zowel aan de noord- als de zuidkant. U kunt dus alle uren van de dag in de zon zitten of uit de wind zitten. Het milde klimaat van Kreta maakt het heerlijk om in de winter buiten te zijn. Bijna alle appartementen en woningen hebben zeezicht. Alle appartementen zijn goed geïsoleerd en hebben verwarming.

Overwinteren op Kreta – Kreta is alles behalve saai in de winter

overwinteren in een vakantiehuis op Kreta: Heeft u altijd al eens in een privé vakantiewoning midden in een olijfgaard willen logeren? Dit is uw kans! Wij bieden u een privé vakantiewoning in een rustige olijfgaard omringd door een prachtige tuin met overdekte veranda’s. Dit vakantiehuis is centraal gelegen op Kreta in een rustige omgeving, maar toch overal dichtbij (10 minuten met de auto naar het strand en 20 minuten naar het vliegveld). Deze vakantiewoning is geschikt voor 2 tot 4 personen en is van alle gemakken voorzien. U kunt hier dag en nacht genieten van het unieke buitenleven op Kreta: in de mooie tuin met sinaasappelbomen, bananenbomen, cactussen en bougainville of op de zuidelijk gelegen veranda’s. In de heerlijke tuin zijn meerdere plekken waar u uw stoel kunt neerzetten om te genieten van zon of juist schaduw. Vanuit de tuin heeft u een heerlijk uitzicht op eeuwenoude olijfbomen, de bergen en een dorp.

Kreta is in de winter mooi en groen. Er zijn nauwelijks toeristen en er is veel rust. De winter is uitermate geschikt om het eiland rond te reizen. De rust, die u vindt in de bekende (en in de zomer bomvolle) toeristenplaatsen, is geweldig. U kunt echt zien hoe het Kretenzer leven in elkaar steekt. November en December is een prachtige tijd om de bedrijvigheid in de bergen te bekijken. Alle Kretenzers zijn bezig met hun olijvenoogst. In deze maanden kunt u dan ook genieten van nazomers weer. In veel bergdorpen wordt dan ook Raki gestookt. Dit is wordt gemaakt van de overblijfselen van de druivenoogst. Leuk om te zien!

Maar ook plaatsen zoals Heraklion zijn een bezoek waard in de winter. Het archeologisch museum is lekker rustig, maar ook Knossos kunt u deze tijd van het jaar rustig bekijken. Vanuit Zorbas Island organiseren wij diverse excursies. Maar u kunt deze excursies ook op uw eigen houtje doen met een huurauto of de bus. Wij adviseren u graag. De huurprijzen van auto’s zijn in de winter beduidend lager dan in het zomerseizoen. Dat scheelt soms de helft.

Ook de maanden januari en februari zijn prachtig voor een wintervakantie. Zorbas Island ligt centraal op Kreta en het is een ideaal uitgangspunt voor dagexcursies met bus of auto. Maart en april laten een prachtig voorjaar zien. Vanaf half maart is Kreta een bloemenzee! Het lijkt wel of de bergdorpen ontwaken uit een winterslaap. Deze tijd is uitermate geschikt om rond te reizen. Vergeet ook niet dat het Grieks Paasfeest altijd in deze periode valt. Pasen in Griekenland wordt altijd zeer uitgebreid gevierd.

Overwinteren op Kreta – Handige informatie voor een vakantie in de winter

Medische zorg op Kreta in de winter: In de plaatsen Gouves (5 kilometer van Zorbas Island) en Chersonissos (12 kilometer van Zorbas Island) zijn er particuliere medische centra, waar u 24 uur per dag in alle talen terecht kunt in de winter op Kreta. In Heraklion zijn er diverse staatsziekenhuizen en particuliere ziekenhuizen. Als u vragen heeft over de service, talen of verzekeringen bij medische zorg op Kreta, helpen wij u graag!

WiFi op Kreta: Natuurlijk kunt u tijdens uw vakantie op Kreta in de winter ook gebruik maken van Wi-Fi. In alle appartementen is er Wi-Fi, zowel in de zomer als in de winter.

Excursies op Kreta: Winter en zomer excursie-informatie over Kreta, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden en snorkelen. Kortom, allerlei verschillende mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta. Overwinteren op Kreta in Griekenland.

Elke dag nieuws in de winter vanuit Kreta: Elke 24 uur uploads op deze pagina. Nieuws en links naar vakantiemogelijkheden op Kreta. Ook kunt u op deze pagina naar onze fotoboeken doorklikken.

Vakantie op Kreta in de winter: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie eiland van Europa.

Overwinteren op Kreta