Seizoen voorbereiding Zorbas Kreta

Seizoen voorbereiding Zorbas Kreta: Het nieuwe zomerseizoen op Kreta staat voor de deur en wij zijn met de voorjaarsschoonmaak begonnen. De appartementen krijgen dit jaar in ieder geval wat extra aandacht. De binnenkant van de appartementen frissen we op met onder andere speciaal voor ons gemaakte schilderijen.

kalimera, voorjaar op Kreta in begonnen. 21 maart 2023

schilderen van de appartmenten is klaar. 20 maart 2023

klusdag op Zorbas Island 20 maart 2023

werken op kreta, klussenop Kreta, wonen op Kreta Griekenland, shoppen op Kreta

Het grootste project gaat dit jaar onze keuken worden; na een aantal jaren intensief gebruik moet de hele keuken aangepakt worden om lekker eten te bereiden en te voldoen aan de wettelijke voorschriften. Afgelopen jaar waren naast het uitgebreide buffet met avondeten ook de versbereide lunches enorm populair. Ook dit jaar willen we doorgaan met lekker eten klaarmaken, dus gaan we zorgen voor een efficiënte keukeninrichting. Ondertussen denken we na over nieuwe lekkere gerechten die we voor u klaar gaan maken. Bovendien willen we ons grillhuis buiten enigszins verbeteren als perfecte aanvulling op de keuken.

Agenda voor Kreta – Seizoen 2023: Ook komend jaar hebben we weer een vol programma met allerlei (nieuwe) excursies of bestaande excursies met mooie nieuwe routes. Zo hebben we volgend jaar in mei en oktober zeilreizen naar Milos, Kimolos en Poliegos, gaan we eilandhoppen naar Ios en Naxos, zijn er weer meerdere E4-wandelingen en kookweken en nog veel meer! Bent u nieuwsgierig geworden naar ons programma, kijk dan hier.

Wandelroutes uitzetten op Kreta: Een vast onderdeel in de winter is dat we nieuwe wandelroutes uitzetten, vandaag is dat weer begonnen. De vele wandelaars willen graag weer andere routes zien. (Wij ook) Vandaag weer eens gewerkt aan individueel wandelen op Kreta. Dat zijn routes die onze gasten zelf kunnen wandelen vanaf de appartementen. Deze wandelingen kunt u maken met een Apple iPhone of met een Android. Maar het beste is om het programma komoot te installeren, wij leveren dan alle routes digitaal aan per WhatsApp, en u kunt eigenlijk gelijk beginnen met uw wandelroutes. We hebben veel van deze routes, gasten wandelen graag met ons, maar willen ook wel alleen op pad, of het nu is voor 10 of 20 kilometer, makkelijk of zwaar we hebben het allemaal.

Vakantie voorbereiden op Kreta: Om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, zijn we nu bezig met de voorbereiding op het seizoen op Kreta. We letten daarbij op ieder detail en luisteren ook naar de wensen van onze gasten. Zodra de eerste gasten eind maart komen, zijn wij er volledig klaar voor. Een aantal dingen zullen vernieuwd zijn in en rond de appartementen en er zijn ook nieuwe excursies. Wat niet zal veranderen is het genieten van uw vakantie en de gezelligheid bij Zorbas Island.