Actieve dag op Kreta in de bergen

Actieve dag op Kreta in de bergen: Een excursie boeken op Kreta die voor het hele gezin geschikt is, lijkt moeilijker dan het is. Wij organiseren een actieve dag in de bergen, met leuke activiteiten voor alle leeftijden. Er vinden tegelijkertijd verschillende activiteiten plaats, zodat iedereen van jong tot oud het naar de zin heeft.

Een deel van de groep gaat zich bezighouden met het koken van Griekse gerechten. Dit is op een hiervoor geschikte locatie in de bergen. Omdat niet iedereen zin heeft om te koken, kunnen de anderen deelnemen aan andere activiteiten. Er is de optie om met ons een wandeling in de bergen te gaan maken, maar niet ver van de kooklocatie organiseren we ook andere spannende activiteiten op Kreta.

Slackline: balanceren op lijnen die bijvoorbeeld tussen bomen gespannen worden. Er kan zo een heel parcours afgelegd worden. Het ziet er makkelijker uit dan dat het is, maar oefening baart kunst.

Abseilen: dit wordt ook wel rappel genoemd. Het is een leuke manier om een berg af te dalen. Omlopen om beneden te komen kan ook, maar dit is veel spannender. Een buitenkans om het eens een keer uit te proberen.

Boogschieten: met een professionele set pijlen schieten op een doel. Uiteraard gebeurt dit alleen onder professionele begeleiding.

Speurtocht: iedereen heeft weleens een speurtocht gedaan, maar wij hebben deze in een modern jasje gestoken. Met de hulp van een GPS moet de route worden bepaald.

Vakantie op Kreta: De actieve dag in de bergen wordt afgesloten met een lunch die door de kookgroep bereid is. Gezellig samen ervaringen uitwisselen. Daarna weer terug naar Zorbas Island, onze appartementen direct aan het strand op Kreta. Nog even nagenieten met een prachtig uitzicht over zee of een verfrissende duik nemen in de zee of het zwembad. Een vakantie op Kreta is leuk voor iedere leeftijdsgroep.

Hike en bike vakantie; avontuurlijke wandel- en fietstochten op Kretawe hebben een aantal nieuwe wandelingen en fietsroutes uitgezet. Hier geven we een overzicht van deze nieuwe mogelijkheden voor een hike en bike vakantie; avontuurlijke wandel- en fietstochten op Kreta. U kunt deze routes met ons wandelen en fietsen. Maar we hebben ook GPS-mogelijkheden om deze routes individueel te doen. Ook de gasten die vaker met ons gewandeld en/of gefietst hebben, zullen aangenaam verrast worden door deze nieuwe routes.

Kamperen in een olijfgaard: Kreta is een vakantie eiland bij uitstek. Zon, zee, cultuur, natuur, tradities en vriendelijke mensen zijn de voornaamste redenen waarom men op vakantie naar Kreta gaat. Het grootste deel van het jaar is het weer heerlijk om van het buitenleven te genieten. Over het algemeen kiest men ervoor om in een hotel of appartement te verblijven. Een kampeervakantie op Kreta is niet iets waar men aan denkt. Er zijn zelfs genoeg mensen die nog nooit gekampeerd hebben, omdat ze het waarschijnlijk niet leuk te vinden. Voor deze mensen, maar zeker ook voor alle andere gasten, hebben we een leuke uitdaging, kamperen in een olijfgaard in Griekenland.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.