vakantie op Kreta info

Vakantie op Kreta informatie: Mogelijkheden om uw eigen vakantie op Kreta zelf te bepalen, u kunt kiezen uit alle opties die we op deze pagina verwerkt hebben. Vakantie bij 2 of 3 verschillende accommodaties op Kreta: we bieden mogelijkheden om elke week in een ander deel van Kreta te verblijven. U kunt dus per week, maar bijvoorbeeld ook per 3 dagen bepalen in welk gebied u wilt verblijven. U kunt verblijven in Noord-, Zuid-, Oost- en West-Kreta. We kunnen voor u een auto gecombineerd met verblijf organiseren op Kreta.

Vakantie op Kreta met verschillende accommodaties in combinatie met een huurauto. U krijgt uw huurauto op de luchthaven, inclusief routebeschrijvingen. Of met een GPS voor Kreta. Met een fly-drive vakantie op Kreta is het vaak haastig elke dag naar een andere accommodatie rijden, op deze manier kunt u heerlijk relaxt rijden en verblijven in leuke betaalbare accommodaties op Kreta.

Vakantie op Kreta met activiteiten op verschillende locaties. U kunt uw eigen vakantiepakket samenstellen. Een combinatie van verblijf met excursies op Kreta. Ook bieden we programma’s voor een outdoorweek op Kreta. .

Combinatieactiviteiten voor vakantie KretaActieve vakantie op Kreta: We bieden ook een Programm voor het hele seizoen.

Zorbas island appartmenten: Op deze pagina vindt u een overzicht met alle informatie en mogelijkheden voor accommodaties op Kreta. Vanuit hier kunt u bijvoorbeeld doorklikken naar de beschrijving van Zorbas appartementen in Kokkini Hani. Deze pagina geeft verder een beschrijving over alle mogelijke uitstapjes en excursies, vakantie combinaties, autoverhuur met accommodatie, excursies en activiteiten op Kreta, kindervakantie, familievakantie.

Vakanties op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres ook voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van de laatste foto’s en vakantienieuws uit Kreta. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Griekenland.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com