Vakantie op Kreta info: Mogelijkheden om uw eigen vakantie op Kreta zelf te bepalen, u kunt kiezen uit alle opties die we op deze pagina verwerkt hebben. Vakantie op 2 of 3 verschillende accommodaties op Kreta: we bieden mogelijkheden om elke week in een ander deel van Kreta te verblijven. U kunt dus per week, maar bijvoorbeeld ook per 3 dagen bepalen in welk gebied u wilt verblijven. Deze optie bieden wij in de zomer en winter. U kunt verblijven in noord, zuid, oost en west Kreta. We kunnen voor u een auto gecombineerd met verblijf organiseren op Kreta.

Vakantie op Kreta met verschillende accommodaties in combinatie met een huurauto. U krijgt uw huurauto op de luchthaven, inclusief routebeschrijvingen. Of met een GPS voor Kreta. Met een fly drive vakantie op Kreta is het vaak haastig elke dag naar een andere accommodatie rijden, op deze manier kunt u heerlijk relaxt rijden en verblijven in leuke betaalbare accommodaties op Kreta.

Vakantie op Kreta met activiteiten op verschillende locaties. U kunt uw eigen vakantiepakket samenstellen. Een combinatie van verblijf met excursies op Kreta. Ook bieden we programma’s voor een outdoor week op Kreta. Gehele jaar mogelijk. Zie alle excursie mogelijkheden op Kreta: Excursies.

Combinatie activiteiten voor vakantie KretaActieve vakantie op Kreta: We bieden ook een compleet weekprogramma voor het hele seizoen, u kunt dat reserveren als compleet programma, maar u kunt er ook items uitlaten.

Site map Vakantie Kreta; Op deze pagina vindt u een overzicht met alle informatie en mogelijkheden voor accommodaties op Kreta. Vanuit hier kunt u bijvoorbeeld doorklikken naar de beschrijving van Zorbas appartementen in Kokkini Hani. Deze pagina geeft verder een beschrijving over alle mogelijke uitstapjes en excursies, vakantie combinaties, autoverhuur met accommodatie, wekelijkse excursies en activiteiten op Kreta, kindervakantie, familievakantie. Omschrijvingen van zomer- & wintervakanties op Kreta, Pasen en Kerstprogramma etc.

Vakanties op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres ook voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van de laatste foto’s en vakantienieuws uit Kreta. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Griekenland.