Mountainbike vakantie Kreta

Mountainbike vakantie Kreta: Kreta heeft veel mogelijkheden om te fietsen in de zomer- en wintervakantie. We kunnen u een aantal soorten fietsvakantie op Kreta aanbieden. Uiteraard zijn er de normale geasfalteerde wegen, maar om het echte Kreta te ontdekken, zijn de off-road wegen veel leuker. Zo kunt u bijvoorbeeld met een elektrische fat bike in Griekenland Kreta op pad gaan, echt een top excursie. U ziet veel meer van het eiland. Mtb routes op Kreta, vanaf onze accommodatie. Maar ook Emtb is mogelijk.

Fietsen met een e-mountainbike op Kreta: Fietsen is voor sommige mensen een manier om te ontspannen in de vakantie. Fietsen in de bergen van Kreta kan behoorlijk zwaar zijn, maar met een elektrische mountainbike is het wel goed te doen. De e-MTB wordt steeds populairder, omdat dankzij de elektrische ondersteuning de pedaalkracht wordt versterkt. Op die manier wordt het fietsen op een e-MTB in de bergen iets aangenamer. Bent u meer een fan van een downhill parcours? Met een e-mountainbike wordt de weg naar boven minstens zo leuk! Ontdek nieuwe gebieden op dit prachtige Griekse eiland en geniet meer van alles wat het mountainbiken zo mooi maakt.

Voor de sportieve fietser zijn er tijdens een vakantie op Kreta leuke opties om uitdagende fietsroutes te rijden. We hebben meerdere fietsroutes op Kreta door het bergachtige landschap, die u met of zonder begeleiding kunt fietsen.

Fietsexcursies in Kreta en fietsvakantie: We bieden u diverse fiets (MTB) opties. Een pagina met veel leuke informatie om er zelf op uit te trekken bijvoorbeeld met behulp van onze fietstrailer en fietsen. We helpen u ook graag op weg met fietstochten onder begeleiding van een gids, zowel voor de ervaren fietser, de recreatie fietser als wel de off-road mountainbiker. We proberen u op deze pagina informatie te geven over de vele opties. We bieden in de zomer en winter alternatieven voor accommodatie en fietsen op Kreta Griekenland. Leuk voor een mountainbike vakantie Kreta.

Elektrisch fietsen: Tijdens een fietsvakantie in Griekenland fietst u door de indrukwekkende natuur en maakt u kennis met de cultuur. U blijft lekker in beweging terwijl u de meest prachtige plekken ontdekt. Van natuur bewonderaar tot cultuurliefhebber; door ons gevarieerde aanbod in fietsroutes is er voor elk wat wils. Elektrisch fietsen op Kreta is echt in opkomst, omdat dit het fietsen in het bergachtige landschap wat aangenamer maakt. Bij ons kunt u al jaren een fietsvakantie boeken. Maar nu gaan we een stapje verder en bieden we ook elektrisch fietsen met verblijf op Kreta.

E-bike: e-bike vakantie op Kreta: Kreta heeft veel mogelijkheden om te fietsen. We kunnen u een aantal soorten fietsvakantie op Kreta aanbieden. Uiteraard zijn er de normale geasfalteerde wegen, maar om het echte Kreta te ontdekken, zijn de off-road wegen veel leuker. Zo kunt u bijvoorbeeld met een elektrische fiets in Griekenland Kreta op pad gaan, echt een topexcursie.

Hike en bike  avontuurlijke wandel en fietstochten op Kretawe hebben een aantal wandelingen en fietsroutes uitgezet. Hier geven we een overzicht van deze  mogelijkheden voor een hike en bike vakantie; avontuurlijke wandel- en fietstochten op Kreta. U kunt deze routes met ons wandelen en fietsen. Maar we hebben ook GPS-mogelijkheden om deze routes individueel te doen. Ook de gasten die vaker met ons gewandeld en of gefietst hebben, zullen aangenaam verrast worden door deze nieuwe routes.

Wat is een fatbike: Een fatbike is eigenlijk een nieuwere versie van een mountainbike met bredere en dikkere banden. Fatbikes werden in eerste instantie ontwikkeld voor gebruik in sneeuw en zand, maar kunnen net als de traditionele mountainbike op diverse soorten terreinen gebruikt worden. Dankzij de bredere banden is de grip op het terrein veel beter en door de dikkere banden heeft u veel minder weerstand van stenen en andere obstakels. Over het algemeen is het gewicht beter verdeeld en voelen de banden als een schokdemper op de wielen. Het is daardoor veel makkelijker om de fatbike onder controle te houden.

Waarom een elektrische fatbike: Het extra gewicht aan de wielen door de grote rubberen banden zorgt ervoor dat het zwaar is om met een fatbike een heuvel op te rijden. Dankzij de extra elektrische ondersteuning op het achterwiel, is het zelfs mogelijk om een berg op te fietsen. U hoeft hiervoor geen ervaren mountainbiker te zijn. Om het bergachtige landschap van Kreta te ontdekken, hebben wij daarom gekozen voor de elektrische fatbike. Een fatbike vakantie op Kreta is een leuke manier om de binnenlanden via de off-road tracks te ontdekken.

Fatbike tours op Kreta Griekenland: U kunt een tour maken van 2, 3, 4, 5 of 6 dagen. We beschikken over fietstochten die u individueel kunt fietsen, maar we organiseren ook een aantal keer per jaar fietstochten in groepen. U kunt op Kreta het hele jaar door fietsvakanties boeken. Als we met een groep fietsen, dan maken we tours van 40 tot 60 kilometer per dag. We beschikken ook over GPS-routes voor de binnenlanden van Kreta.

Elektrische fatbike op Kreta: Onze routes zijn geen aangegeven fietsroutes, we hebben deze routes zelf uitgezet. In groepsverband fietst u samen met een gids het bergachtige landschap van Kreta in. Alle deelnemers krijgen een routekaart mee. Als u individueel wilt gaan fatbiken op Kreta, krijgt u van ons een dag routekaart en instructies mee. Wij nemen dagelijks met onze fietsers de routes door. We leggen u tijdens het ontbijt uit wat u onderweg kunt verwachten.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.