Voorjaarsvakantie op Kreta Griekenland 2024: Voorjaar op Kreta is bijzonder mooi. Er bloeien veel bloemen en kruiden in de bergen en Kreta heeft een heerlijke temperatuur in het voorjaar. Ieder jaar hebben veel scholen weer twee of drie weken voorjaarsvakantie, dus tijd om naar de zon te gaan na een lange winter! Voordelig vliegen in de voorjaarsvakantie behoort ook tot de mogelijkheden (maart, april, mei en juni op Kreta).

Kreta is een geweldige vakantiebestemming die voor iedereen wat te bieden heeft en in de zomer schijnt er de zon altijd. Maar hoe is het eigenlijk in de lente op Kreta? Het zuidelijk gelegen eiland heeft een mediterraan klimaat en in mei begint normaal gesproken de droge periode die tot het najaar duurt. De meeste dagen is het dan mooi en zelfs zomers weer, maar er kan een bewolkte dag tussen zitten. Er is nog kans op een verdwaalde regenbui voordat de zomer echt onafgebroken regeert. Over het algemeen is het weer prima voor een vakantie vol buitenactiviteiten.

Voorjaarsvakantie op Kreta Griekenland – meivakantie in Griekenland 

Verblijf in de voorjaarsvakantie op Kreta: We beschikken over diverse soorten accommodaties. Als u meer wilt weten over een verblijf op Kreta in de meivakantie, kijk dan even verder op de volgende link: Zorbas Island Kreta.

Reisperiode en seizoenen Kreta: Griekse eilanden en Kreta, 365 dagen per jaar op vakantie, Zomerseizoen op Kreta, Voorseizoen op Kreta, Voorjaar op Kreta, Naseizoen op Kreta, nazomer op Kreta, Winterseizoen op Kreta.

Jongeren op vakantie in Griekenland: Het voorjaar is een heerlijke tijd voor een actieve vakantie, maar u kunt natuurlijk ook lekker naar het strand. We bieden een kindervakantieprogramma aan. Ons programma is samengesteld voor kinderen & ouders. U kunt ons volledige programma voor de meivakantie al reserveren.

Voorjaarsvakantie op Kreta Griekenland – De ideale tijd om op avontuur uit te gaan

Foto’s april en mei vakantie: Hieronder vindt u een selectie foto’s van allerlei activiteiten, die wij organiseren in de april en mei vakantie op Kreta. Deze foto’s zijn van de afgelopen jaren.

Grieks Pasen op Kreta: Pasen met vuurwerk.

Voorjaarsvakantie op Kreta Griekenland – Voorjaar: heerlijk wandelweer voor vele activiteiten op Kreta

Voorjaarsvakantie op Kreta Griekenland – Actief en lekker weer in het voorjaar…. dat is Kreta

Wandelvakantie in het voorjaar: Wandelen tussen de schapen op de hoogvlakte.

Bootexcursies op Kreta in het voorjaar: Varen vanaf Kreta naar Dia (Griekse eilanden).

Wijnproeven op Kreta: Een tour door de wijngebieden van centraal Kreta.

Voorjaarsvakantie op Kreta Griekenland – Zon, zee, strand….ook in de lente op Kreta

Wandelen en Snorkelen op Kreta in het voorjaar: Agio Farango, een unieke excursie. 

Fietsen op Kreta in het voorjaar: Kijk op onze fiets en MTB pagina voor meer informatie.

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het gehele jaar door. Het juiste adres ook voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het vakantienieuws uit Kreta, inclusief vele foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa (Griekenland).

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com