Zomer in Griekenland

Zomer in Griekenland 2024: Doe het vooral rustig aan bij een hittegolf. De kranten staan er vol van als de volgende hittegolf in West-Europa aangekondigd wordt. Er is sprake van een hittegolf als het minstens vijf dagen achtereen 25 graden of meer is. Hier op Kreta, het meest zuidelijke eiland van Griekenland, is het bijna de hele zomer warm. Maar hier wordt niet gesproken over rustig aan doen, het leven gaat gewoon door. Afgelopen week was het lekker warm weer op Kreta, maar daar passen wij onze activiteiten op aan.

Weekoverzicht vakantie op Kreta: Het is eindelijk vakantie en dus tijd om de dagelijkse sleur te doorbreken. Op Kreta is geen enkele week hetzelfde, er is altijd wel iets te beleven. Hier ziet u een overzicht van wat we de afgelopen week op Kreta gedaan hebben. We zorgen ervoor dat u zich niet gaat vervelen tijdens uw vakantie in Griekenland. Een zonvakantie is niet saai en op het grote Griekse eiland Kreta al helemaal niet.

Vakantie in de zomer in Griekenland: Tijdens een hittegolf gaat het dagelijks leven van Kreta gewoon door. Ook met warm zomers weer zijn er genoeg leuke activiteiten op Kreta te doen. En als u een dagje geen zin heeft om actief bezig te zijn, dan blijft u lekker aan het zwembad of op het strand van Zorbas Island liggen. Op het zandstrand bij ons voor de deur staan ligbedden en parasols; deze zijn voor onze gasten gratis te gebruiken.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.