In september naar Griekenland op Vakantie

In september naar Griekenland op vakantie: September is een heerlijke maand voor een vakantie naar Griekenland. De september maand is zomerse temperaturen, maar niet met de drukte van het hoogseizoen. Overdag is 30°C op de thermometer eerder regelmaat dan uitzondering. De zee is nog aangenaam warm. Een strandvakantie is dus zeker nog mogelijk in deze periode, maar ook als u liever actief bezig bent, is het goed vertoeven in Griekenland. De maand september is een van de favoriete reismaanden voor Griekenland.

Zonvakantie in september

Zin in een heerlijke zonvakantie, maar stiekem toch behoefte aan een gezonde dosis natuur en cultuur? In Griekenland hoeft u gelukkig niet te kiezen. De diversiteit is zeker op het zuidelijk gelegen eiland Kreta te vinden. Kreta wordt gezien als het meest veelzijdige eiland van Griekenland. Hier kunt u in alle rust op een afgelegen strand genieten, heerlijke wandelingen in de natuur maken of meer leren over de Griekse cultuur in de bergdorpen of de steden van Kreta.

In september naar Kreta: Het Griekse eiland Kreta is zo enorm groot, dat het onmogelijk is om het in een paar weken helemaal gezien te hebben. Het is een prachtig eiland voor zowel een actieve vakantie als een zonvakantie. Vooral in de maand september is het er nog volop zomer. September een perfecte periode voor een actieve vakantie in Griekenland. Maar heeft u geen zin om actief tijdens de vakantie in september te zijn, kunt u bij ons ook lekker aan het zwembad liggen of ontspannen op een bedje op het strand. De ligbedden en parasols staan voor u klaar en we serveren u hier graag een hapje en een drankje.

Foto overzicht september vakanties Kreta

September naar Kreta

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.