Vakantie naar Kreta

Vakantie naar Kreta 2025: Het Griekse eiland Kreta is al jaren een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Mensen denken vaak dat Kreta een druk en toeristisch eiland is. Dit geldt slechts voor hele kleine delen van het eiland. Het grootste deel is een relatief rustig eiland waar toerisme ver te zoeken is. Voor de natuurliefhebber en de actieve mens is Kreta een waar paradijs. Maar ook de zonaanbieder kan hier op de prachtige stranden zijn hart ophalen. Onze accommodatie is rustig en centraal gelegen aan de noordkust van Kreta met een prachtig zandstrand voor de deur. Naast deze accommodatie boeken we ook andere accommodaties die verspreid over het hele eiland liggen. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar bijvoorbeeld een appartement of grotere vakantiewoning, voor families, singles of koppels; we kunnen uw vakantie naar Kreta Griekenland volledig naar wens invullen.

Vakantie naar Kreta 2025

Vakantieappartementen en verblijf bij Zorbas Island: Lees eens verder op deze pagina om een beter beeld te krijgen over onze accommodatie Zorbas Island en een vakantie op Kreta Griekenland. Onze kleinschalige accommodatie ligt in een rustige omgeving met een zandstrand voor de deur. In het gezellige dorpje Kokkini Hani kunt u alles vinden van leuke terrasjes tot supermarkt en pinautomaat. Uw ontbijt, lunch en diner serveren wij in onze taverne met buitenkeuken en grillhuis, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht over zee naar het eiland Dia. Drankjes en kleine maaltijden serveren we tussendoor ook bij het zwembad en zelfs op het strand. De gezellige warme sfeer, de kleinschaligheid, maar vooral de hulpvaardigheid en service van het Zorbas team zorgen ervoor dat u zich onmiddellijk van harte welkom voelt.

Accommodatie op Kreta Griekenland: Naast Zorbas Island zijn er ook andere accommodaties waar u kunt verblijven. Als u daar verblijft, kunt u gebruik maken van de faciliteiten bij Zorbas Island. Op deze pagina vindt u de link naar een aantal van deze appartementen en vakantiewoningen op Kreta, met daarbij links naar verschillende andere informatieve pagina’s. Het is leuk om te lezen wat er in de omgeving te zien en te doen is. Zo heeft ieder seizoen bijzonderheden en activiteiten die wij organiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Pasen en Kerstmis of meerdaagse wandelvakanties op Kreta en activiteiten in het hoogseizoen. Maar misschien gaat u liever zelf op pad en zoekt u een manier om Kreta te ontdekken met een huurauto. Ook daarmee kunnen we u op pad helpen.

Vakantie Kreta 2025

Activiteiten en excursies op Kreta: Iedere week organiseren we verschillende excursies voor onze gasten om zo het echte Kreta te laten zien. Dit doen we het hele jaar door, niet alleen in het hoogseizoen. We gaan dan echt alleen in kleine groepen met onze gasten op pad en vermijden de toeristische trekpleisters. Zo zijn er wekelijks meerdere wandelingen, van eenvoudige dorpswandelingen tot spectaculaire kloofwandelingen. Maar er zijn bijvoorbeeld ook boottochten en snorkelen of een jeepsafari en fietsexcursies op Kreta. We hebben de meest uiteenlopende excursies en activiteiten voor onze gasten. Het voornaamste wat wij onze gasten graag laten zien, is dat het een prachtig eiland is met een bijzonder mooie natuur en cultuur. Op deze pagina kunt u verder lezen wat wij u allemaal kunnen bieden. De keuze is groot, maar we helpen u graag om uw vakantie op Kreta naar uw wens in te vullen.

Kreta 2025

Nieuws- en fotopagina Kreta: Op onze nieuwspagina over Kreta leest u over onze meest recente activiteiten met daarbij veel nieuwe foto’s. Zo blijft u altijd op de hoogte over waar we mee bezig zijn. Een paar keer per week werken we deze pagina bij, zowel in de zomer als in de winter. De foto’s zijn leuk om naar te kijken en geven u de beste indruk van een verblijf op Kreta. Van een vakantie op Kreta Griekenland hebben wij ook leuk beeldmateriaal. Op deze pagina kunt u filmpjes bekijken van de accommodatie, de omgeving en de activiteiten die wij organiseren.

Aanbiedingen naar Kreta: Heeft u genoeg informatie en ben u er klaar voor om uw vakantie te boeken? Hier vindt u de meest recente aanbiedingen en verschillende opties voor uw vakantie naar Kreta. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen en alternatieven om snel uw vakantie te boeken.

Vliegen naar Kreta: Er zijn 2 internationale vliegvelden op Kreta, Heraklion en Chania. Onze accommodatie ligt niet ver van het vliegveld van Heraklion (het vliegveld van Chania ligt op een paar uur reizen vanaf onze accommodatie!). In de zomer zijn er dagelijks rechtstreekse vluchten. De vluchtprijzen fluctueren vaak, maar het is zeker mogelijk om een passende vlucht te vinden. Mocht u toch nog moeite hebben met het vinden van de juiste vlucht, dan zoeken wij graag met u mee! U kunt ons hiervoor altijd een mailtje sturen.

Naar Kreta in 2025

Bij ons is iedereen welkom, het maakt niet uit hoe lang of met wie u naar Kreta wilt komen. Dankzij de rustige omgeving kunt u hier genieten van een heerlijke vakantie die u geheel naar eigen wens in kunt vullen. Of u nu op zoek bent naar veel actie tijdens de vakantie of een rustige strandvakantie, geen vakantie hoeft hetzelfde te zijn bij ons; van outdoor activiteiten tot ontspannen liggen bij ons prachtige zwembad of juist op het zandstrand voor Zorbas Island. Wij houden rekening met de meest uiteenlopende leeftijden en daarbij behorende interesses. Ons doel is om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.