Appartementen accommodaties Kreta Griekenland

Appartementen accommodaties Kreta Griekenland 2021 – Accommodatie op Kreta Griekenland: Accommodatie verhuur Kreta: Hier vindt u korte omschrijvingen en links naar pagina’s met informatie over vakantie op Kreta, appartementen informatie over verhuur en verblijf, de omgeving van de appartementen, pool bar informatie, prijzen voor een verblijf, programma excursies en reizen, zomer- en wintervakantie opties.

Last Update: 03.12.20: Appartementen en accommodaties op Kreta Griekenland – Appartementen informatie Kreta – Accommodatie op Kreta – actieve vakanties naar Kreta


Accommodatie verhuur op Kreta
:
Ons complex bestaat uit 25 appartementen omringd door prachtige tuinen en ligt aan de kust van Noord-Kreta. Er zijn meerdere zandstranden bij Zorbas Island. Op het zandstrand direct voor de accommodatie staan ligbedden en parasols waar onze gasten gratis gebruik van kunnen maken. De ligging is zeer rustig en toch centraal: de ideale uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie op Kreta. De blikvanger van onze accommodatie is het adembenemende uitzicht over zee naar Dia eiland bij het zwembad en de Griekse taverna. De gezellige warme sfeer, de kleinschaligheid, maar vooral de hulpvaardigheid en service van het Zorbas team zorgen ervoor dat u zich onmiddellijk van harte welkom voelt. Wij organiseren veel verschillende excursies waardoor u het echte Kreta leert kennen. En het allermooiste? U kunt zowel in de zomer als in de winter bij ons op vakantie komen!

Fotoboeken Zorbas Island Kreta: Veel foto’s van alle mogelijkheden met betrekking tot accommodaties en appartementen verhuur op Kreta. Deze worden regelmatig bijgewerkt.

Appartementen accommodaties Kreta – Diverse appartementen Kreta

Appartementen Kokkini A1 en A2: Op deze pagina geven we u meer informatie over alle appartementen die we aanbieden in Kokkini Hani op Kreta. Deze accommodaties zijn direct aan het strand gelegen, op een paar minuten afstand van Zorbas Island.

Fotoboek Kokkini Hani appartementen & verblijf op KretaVeel foto’s van diverse appartementen en accommodaties in Kokkini (A1 en A2). Deze worden regelmatig bijgewerkt.

Diverse accommodaties te huur op KretaDiverse mogelijkheden voor vakantie accommodaties op Kreta. Een overzicht van sfeervolle accommodaties in Oost-, West-, Zuid- en Noord-Kreta.

Prijzen voor verblijf Kreta: Zomer en winter accommodatie verhuur op Kreta en een overzicht van de prijzen. Hier vindt u prijzen voor accommodatie verhuur op Kreta. Er zijn ook meerdere opties voor een verblijf op verschillende locaties op Kreta.

Familie accommodatie op Kreta: Grotere familie appartementen, ideaal voor een familievakantie op Kreta. De appartementen zijn geschikt voor families en groepen, maar ook voor 1 en 2 personen. Ook beschikken we over een aantal privé accommodaties. Alle familie-appartementen in Kreta kunt u boeken inclusief half pension. Appartementen accommodaties Kreta Griekenland met meerdere alternatieven voor families.

Auto en accommodatie op Kreta: Een vakantie op Kreta met een huurauto geeft u de mogelijkheid om heel veel te zien op Kreta. Of wat denkt u van een scooter of motor tijdens uw verblijf op Kreta? Onze accommodatie is centraal gelegen op Kreta, we hebben veel unieke autoroutes voor onze gasten uitgezet. Of u nu een lange rit wilt maken of een kortere rit in combinatie met strand, wandelen, musea of een stedentrip op Kreta, het is allemaal mogelijk. We hebben een boekje gemaakt met al onze autoroutes op Kreta, die we graag met onze gasten doornemen. U mist dan niks onderweg, van mooie uitzichten tot archeologische opgravingen en prachtige stranden. Elk jaar maken we zelf nieuwe updates van de onze autoroutes en komen er nieuwe tours bij. Onze routes zijn ook verkrijgbaar als routekaart en GPS. Door middel van de autoroutes komt u op plaatsen waar geen enkele toerist komt.

Appartementen accommodaties Kreta Griekenland – Wat is er te doen?

Kindvriendelijk verblijf: (schoolvakanties) Hier vindt u meer informatie over alle activiteiten voor kinderen tijdens een vakantie op Kreta. Kreta is een heel kindvriendelijk vakantie-eiland. Tijdens de schoolvakantie bieden we elk jaar een nieuw programma met kindvriendelijke excursies en activiteiten.

Omgeving Kokkini Hani stranden rond Zorbas Eiland: Informatie over de omgeving van Zorbas Island appartementen in Kokkini Hani. Wat is er te doen in de omgeving en wat u kunt verwachten tijdens een vakantie op Kreta?

Griekse taverna, restaurant en poolbar: De Zorbas bar en taverna is gelegen aan zee naast het zwembad met een geweldig uitzicht over de Egeïsche zee en het eiland Dia. Op deze pagina geven we meer informatie over onze keuken en Griekse gerechten. U vindt hier veel gezelligheid en vakantieplezier.

Seizoenen op Kreta en de Griekse eilanden: Hier geven we een overzicht van de verschillende seizoenen op Kreta. Het voorjaar op Kreta is een bloemenzee, de zomermaanden op Kreta is veel meer dan alleen zon en strand, in het najaar op Kreta kunt u heerlijk na-zomeren. De winter op Kreta is perfect om het eiland nog meer te ontdekken.

Voorjaarsvakantie op Kreta: Het voorjaar op Kreta is prachtig. Er bloeien veel bloemen en kruiden in de bergen en in het voorjaar heeft Kreta heeft een heerlijke temperatuur. Elk jaar hebben veel scholen weer twee weken vakantie, dus tijd om naar de zon te gaan na een lange winter! We helpen u ook graag om voordelige vliegtickets naar Kreta te vinden in de voorjaarsvakantie.

Wekelijks excursieprogramma Kreta: Een overzicht van onze vakantieprogramma’s op Kreta. De informatie wordt regelmatig bijgewerkt op deze site. U kunt bij ons terecht voor een verblijf met actieve excursies. Op deze pagina vindt u een overzicht van wekelijkse en twee-wekelijkse activiteiten op Kreta.

Vakantie op meerdere accommodaties op Kreta, Griekenland: U kunt uw vakantie op Kreta zelf samenstellen met meerdere accommodaties op Kreta. U kunt kiezen uit alle alternatieven, die we op deze pagina aanbieden. Bijvoorbeeld: 2 weken vakantie op Kreta op verschillende accommodaties in Noord- en Zuid-Kreta in combinatie met een huurauto.

Appartementen accommodaties Kreta Griekenland – Meer informatie

Authentiek Kreta: rust en cultuur vakanties op Kreta: Een uitgebreide pagina vol met nuttige informatie voor een leuke vakantie op Kreta. Op deze pagina biedt u veel informatie over mogelijkheden voor vakantie in Griekenland. Actieve outdoor vakantie op Kreta met accommodatie en half pension, auto- en scooterverhuur, auto en accommodatie op Kreta, duiken, fietsen, wandelen, Griekse kookles, golfen, bootreizen, excursies op Kreta, paardrijden, actieve outdoor, zeilvakanties, jeepsafari, vissen, groepsexcursies op Kreta, fly-drive, accommodatie en actieve vakantie op Kreta, actieve familievakantie, actief op Kreta met appartement, overige reisinformatie.

Sitemap winterverblijf op Kreta: Hier vindt u meer informatie over wintervakantie en verblijf op Kreta; overwinteren, winterexcursies, Kerstvakantie en Paasvakantie, appartementen accommodaties Kreta Griekenland.

Dagelijks nieuws en foto’s uit KretaOp onze “Kreta vandaag” pagina ziet u dagelijks nieuwe foto’s en een overzicht van alle foto’s van de laatste maanden. Bedenk wel als u in de winter onze pagina “Kreta vandaag” bezoekt, het er natuurlijk weer anders uitziet dan in de zomer. Appartementen accommodaties Kreta Griekenland werken we dagelijks bij op deze pagina. 

Om u een indruk te geven van uw vakantie op Zorbas Island op Kreta hebben we een “Zorbas Island” film voor u gemaakt: Zorbas Island vakantie Film in 10 minuten.

Appartementen accommodaties Kreta Griekenland