Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland

Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland: De Zorbas bar en taverna is gelegen in een Griekse omgeving. U vindt hier veel gezelligheid en vakantieplezier. De bar en taverna van Zorbas Island in Kokkini Hani is gelegen aan zee. De Zorbas bar in Kokkini is de perfecte plek om elkaar te ontmoeten. De bar is de hele dag geopend vanaf 08.30 uur ‘s ochtends. De bezoekers van de bar zijn bewoners uit de omgeving en toeristen. De Zorbas bar is in de weide omgeving bekend om de gezellige sfeer.

Laatste update: 10.08.20: Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland – restaurant in Kokkini Hani – taverna Zorbas Island – bar in Kokkini Hani Kreta

 

De Zorbas Island bar is zomer en winter geopend. We beschikken over meer dan 100.000 songs! De bar is zeer toegankelijk en betaalbaar. Gezelligheid voor iedereen! U kunt ook gebruik maken van het poolbiljart, darten en andere spellen. We verkopen allerlei soorten wijn, (lokaal) bier, cocktails, gedistilleerde dranken, limonade, ijs, ijsthee, koffie met gebak en onze beroemde Zorbas ijskoffie. Alles hebben wij gekoeld op voorraad. Ons ontbijt, brunch, lunch en diner zijn zeer populair in de omgeving: tegen zeer goede prijzen. Voor al uw vragen kunt u altijd bij de bar terecht. Wij zijn het hele jaar geopend.

Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland – Lekker eten

Zorbas Kafenion in Kokkini Kreta Griekenland (taverna): Vanaf 08.30 uur ‘s morgens kunt u genieten van een overheerlijk ontbijt aan het zwembad in de tuin. De keuken is de hele dag en avond open. Elke dag bereiden we een ander menu. Wij besteden veel aandacht aan onze dagschotels, die internationaal zijn, maar zeker onder Griekse invloed zijn bereid.

U kunt natuurlijk ook van de kaart eten. Elke zaterdag kunt u genieten van onze beroemde Zorbas barbecue avond: een uitgebreide barbecue en een Grieks buffet! Een buffet met vele Griekse en internationale gerechten: u kunt bij ons uitgebreid tafelen! Wilt u zelf mee grillen, dan kan dat natuurlijk ook.

Tevens organiseren wij 1 maal per week een uitgebreide culinaire avond. De Griekse meze avond: een tafel vol met traditionele Griekse gerechten, waar u van zult smullen. Lekker eten aan een lange tafel met hapjes! Regelmatig organiseren wij een wijnproeverij, met mooie wijnen uit Kreta en Griekenland. We serveren hierbij een heerlijke kaasplank, met kazen uit Griekenland en internationale kazen.

Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland – Muziek, darts en meer

Ook op muziekgebied zitten we bij de Zorbas bar niet stil: regelmatig organiseren we muziekthema avonden. Deze zijn altijd druk bezocht! Met Zorbas Kreta terug in de tijd: de sixties, seventies & eighties komen altijd voorbij!

Onze muziekkeuze is uiteenlopend. We organiseren regelmatig een Griekse avond met live muziek op Zorbas! U kunt genieten van Kretenze muziek en vele andere verschillende soorten Griekse muziek. Grieks dansen zal weinig problemen geven, wij laten u graag zien hoe dat gaat.

Het biljart staat bij ons in de tuin, ook kunt u darts spelen bij de Zorbas bar. In de wintermaanden hebben we elke zaterdagavond een dartcompetitie. In de zomer hebben we een dartbord binnen en buiten om te darten. Voor darten op Kreta moet u bij ons zijn! Zorbas darts league op Kreta.

Zorbas bar Kokkini Hani Kreta is zomer en winter geopend. We beschikken over een goed geïsoleerde bar, heerlijk in zomer en winter, er is zowel airco als verwarming aanwezig. De bar heeft een schuifpui van 10 meter, als we die open schuiven staat u gelijk naast het zwembad.

Wij bieden ook speciale mogelijkheden om te overwinteren of om in de winter op vakantie te komen. Elk jaar organiseren wij een uitvoerig Zorbas Kerstprogramma en het Zorbas Paasfeest, voor toeristen en lokale gasten! Het is hier het hele jaar door gezellig!

Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland – Bar specials

Zorbas bar specials: al jaren hebben we een drankje dat het meest genuttigd wordt op Zorbas, de beroemde “Zorbas ice wine”. Een locale landwijn in een longdrink glas overgoten met ijs. Ook zijn onze kindercocktails beroemd. Kindercocktails op Kreta maken we klaar met veel fruit en leuke kleurtjes.

In de Zorbas bar kunt u genieten van lokaal fruit, seizoensgebonden. Fruit op Kreta smaakt werkelijk geweldig. Ook gebruiken we veel vers fruit voor onze heerlijke Zorbas cocktails. Cocktails maken is niet zomaar wat alcohol in een glas gieten, het gaat erom dat u de juiste samenstelling krijgt om echt te genieten van de Zorbas Cocktails.

Wilt u eens lekker aan het strand eten, of een andere leuke Griekse taverna bezoeken, alles is in Kokkini Hani op loopafstand. We helpen u graag op weg voor een lekker Grieks diner op Kreta. Wilt u een avond naar de disco, dan bellen we graag een taxi voor u. Of wilt u een avond naar een Griekse feestbar in Heraklion, we kunnen het allemaal voor u organiseren. Stappen en uitgaan op Kreta is niet ingewikkeld, alles is dichtbij, maar zo’n plaats als Kokkini Hani vindt u niet snel.

Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland – Internet

Internet op Kreta: u kunt bij ons gebruik maken van internet tijdens uw vakantie op Kreta. We beschikken over een computer waar iedereen gebruik van kan maken. Maar ook als u met uw laptop of Ipad op vakantie gaat, kunt u gebruik maken van ons “WIFI “systeem. U krijgt dan een eigen pincode en kunt ook tijdens uw vakantie op Kreta doorwerken op uw computer. We bieden deze service aan, omdat in de drukte van het dagelijkse leven veel mensen niet meer zonder internet en/of computer kunnen. We raden u echter aan om van Kreta te genieten en de computer te laten staan…. Maar als u niet anders kan, weet u dat we deze mogelijkheden aanbieden.

Internetcafés op Kreta: er zijn over het hele eiland genoeg internetcafés te vinden. Als u op Kreta aan het reizen bent, komt u zelfs in de kleinste plaatsen tegenwoordig regelmatig een internetcafé tegen.

Bij ons kunt u in de avond lekker zitten aan de bar, aan een gezellig tafeltje rond het zwembad, in de zwoele atmosfeer die Kreta u schenkt. Heerlijk op een zwoele avond genieten na een zonovergoten dag op Kreta! Vakantie in Kokkini is genieten voor iedereen! In een 100% Griekse omgeving, waar alles in de omgeving op loopafstand is. Kijk voor meer informatie over Kokkini en omgeving op: Kokkini Hani en omgeving.

Voetbal op Kreta: Wij denken aan natuurlijk aan de voetballiefhebbers, maar ook aan degenen die niet zo van voetbal houden. Op een groot scherm kunt u voetbal kijken, wat zo gesitueerd is dat degene die niet van voetbal houden zich er niet aan hoeven storen! Het voetbal is voorzien van Nederlands commentaar.

Veranderingen in ons programma zijn onder voorbehoud. Als u mee wilt doen aan een bepaalde excursie of activiteit, meld ons dat dan op voorhand, zodat wij teleurstellingen kunnen voorkomen.

Wij organiseren ook diverse andere excursies, bijvoorbeeld: een excursie naar een waterpark (met grote glijbanen), paardrijden op Kreta, auto huren op Kreta, scooterverhuur op Kreta, motorrijden op Kreta, stranden watersport, golf op Kreta, fietsen op Kreta, wandeltours op Kreta, duiken op Kreta, vissen op Kreta, klimmen op Kreta, outdoor vakantie op Kreta, scootertoer op Kreta, zeilen op Kreta, kijk maar eens op ons excursiemenu: Er is hier heel veel te doen. Als u op zoek bent naar een specifieke excursie op Kreta, laat het ons dan weten.

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres ook voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief vele foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa. Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta.

Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland