Zomervakantie in Griekenland

Zomervakantie in Griekenland 2024 – Zuid-Europa: Voor velen is het een grote opluchting, want de zomervakantie is begonnen. Het is de hoogste tijd om even van de dagelijkse beslommeringen weg te gaan. Er zijn veel vakantiebestemmingen in Zuid-Europa waar deze droom werkelijkheid kan worden. Maar het kan ook zijn dat u nog op zoek bent naar leuke vakantietips voor een zomervakantie. In dat geval kunnen de foto’s op deze pagina u misschien inspireren.

Zomervakanties Griekenland 2024

Een vakantie aan zee is al sinds mensenheugenis een plek om heerlijk tot rust te komen. Lekker loungen, een wandeling over de boulevard, pootjebaden of gewoon bakken in de volle zon zijn vaak de belangrijkste activiteiten. Maar er is zoveel meer te doen dan alleen luieren aan het strand. Natuurliefhebbers en sportfanaten kunnen met gemak een aantal weken aan zee in Zuid-Europa doorbrengen. Naast activiteiten op of in het water zijn er bijvoorbeeld ook waanzinnige wandelingen in de natuur of culturele bezienswaardigheden.

Accommodatieverhuur op Kreta: Ons complex bestaat uit 20 appartementen en 2 vakantiewoningen omringd door prachtige tuinen en ligt aan de kust van Noord-Kreta. Er zijn meerdere zandstranden bij Zorbas Island. Op het zandstrand direct voor de accommodatie staan ligbedden en parasols waar onze gasten gratis gebruik van kunnen maken. De ligging is zeer rustig en toch centraal: de ideale uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie op Kreta. De blikvanger van onze accommodatie is het adembenemende uitzicht over zee naar Dia eiland vanaf het zwembad en de Griekse taverna.

Zomervakanties 2024

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Op vakantie naar Kreta Actief: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.