Hike op Kreta

Hike op Kreta 2024: Een vast onderdeel in de winter is dat we nieuwe hike en wandelroutes uitzetten. We hebben veel van deze routes, gasten wandelen graag met ons, maar willen ook wel alleen op pad, of het nu is voor 10 of 20 kilometer, makkelijk of zwaar we hebben het allemaal. Op de pagina staan elke dag nieuwe hike en wandelroutes, nieuwe excursies en veel vakantie nieuws, voor het aankomende seizoen op Kreta.

Wat doen wij in de winter op Kreta? 3 maart tot 20 maart 2024

Wat doen wij in de winter op Kreta? 3-29 Februari 2024

Wandel routes uitzetten voor de E4 wandelvakanties

Wandel dagen tussen 28 januari 2024 en 3 februari 2024.

Wat doen wij in de winter op Kreta? 26 januari 2024

26 januari 2024: wandeling uitzetten rond de berg van Aitania

25 januari 2024: koude dag op Kreta. 16 kilometer gelopen. brrrrrrrr

23-24 januari 2024: olijfhout zagen – kerstster staat in bloei…. januari.

Elke dag uploads met nieuwe hike en excursies

Voor 2024 hebben we een geheel nieuwe E4 route samengesteld. We gaan 5 dagen naar Zuid-West Kreta om daar 5 verschillende wandelingen te doen. We verblijven 1 nacht in Azogires en 3 nachten in Sougia. Deze week organiseren we drie keer: in april, mei en oktober.

Vanaf elke locatie hebben we geheel nieuwe wandelingen! Ook al ben je eerder mee geweest naar Sougia, het zijn compleet nieuwe wandelingen. Elke wandeldag is voor iedereen toegankelijk en heeft verschillende mogelijkheden qua aantal kilometers en hoogtemeters. De wandelingen zijn in de vorm van een klaverblad, dus het is heel goed mogelijk om meer of minder kilometers te lopen.

Hike op Kreta: Nieuwe routes uitzetten

18 januari 2024: Het uitzetten van de Knosos – Archanes route. Oude paden, kloof, kerkjes, dorpjes, bergen, oude bruggen. Totaal 12 kilometer. hoogte verschil 380 meter.

Hike over de oude paden van Kreta

Deze week nog een keer, we zijn bijna klaar met deze route.

Een dag op het olijfveld in de winter

16 Januari 2024: Het mesten van de olijfbomen. Voor weer meer Zorbas olijfolie.

Havgas Lassithi hike

10 Januari 2024, het uitzetten van de wandel excursie Havgas in Lassithi.

Nacht hike op Kreta

8 Januari 2024, het uitzetten van een nacht wandeling. Uilen spotten.

Rivieren hike

5 Januari 2024, de rivieren hike. Klimmen en hiking.

Weekprogramma voor wandelvakanties op Kreta: U heeft echt eens zin om een wandelvakantie naar Kreta te boeken, maar u weet eigenlijk niet hoe u op de mooiste plekken terecht kunt komen. Hoe pakt u dat het beste aan? Dat is niet moeilijk denkt u dan; gewoon het internet afspeuren en u vindt via websites als bijvoorbeeld TripAdvisor wel de plekken die anderen aanraden. Groot nadeel van deze speurtocht op internet, u komt vooral terecht bij toeristische trekpleisters van Kreta. Uiteindelijk is dat dan niet waar u naar op zoek bent.

Wij zijn geen voorstander van toeristische trekpleisters. Daarom organiseren we zelf wandelvakanties op Kreta, zodat we u delen van het eiland kunnen laten zien waar anderen niet komen. Deze wandelingen kunnen worden aangevuld met andere activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vakantie van 8 dagen met 5 dagen wandelen. De andere dagen kunt u zelf invullen of wij geven u de nodige tips wat u kunt doen. Maar u kunt ook kiezen voor 4 dagen wandelen en 1 dag een workshop volgen. Wat dacht u van een workshop koken of misschien toch liever schilderen?

Op deze pagina staan alle nieuwe routes voor 2024

Januari 2024: Deze maand lopen wij 500 kilometer op verschilende plaatsen op Kreta, voor een nieuw prorgamma voor 2024.

Excursies uitzetten in de winter op het Griekse eiland Kreta: Veel mensen weten niet, dat u ook in de winter kunt genieten van een vakantie in Griekenland. Wij bieden accommodatie en excursies in de winter, maar u kunt ook overwinteren op Kreta. Dankzij het milde klimaat kunt regelmatig genieten van de zon. En als u er dan toch bent, kunt u met ons mee op ontdekkingsreis door Kreta. Het is soms ook voor ons een verrassing waar we terecht gaan komen.

Winter wandelen op Kreta

Het uitzetten van nieuwe E4 wandelingen op Kreta (winter 2024)

E4 wandel vakantie 2024

15 tot en met 18 april 2024, 7 tot en met 10 mei 2024, 14 tot en met 17 oktober 2024

E4-wandeling (de nieuwe E4 2024 met compleet nieuwe wandeling)

E4 Aer lingus Phoenix wandelweek 2024: Een E4 van 4 dagen in zuidwest Kreta. Aer lingus kloof – Sfakia – Glyka Nera – Loutro – Phoenix – Aradena kloof – Marmara Beach – Hora Sfakion – Imbros kloof

Voor 2024 hebben we een geheel nieuwe E4 route samengesteld. We gaan 4 dagen naar Zuid-West Kreta om daar 4 verschillende wandelingen te doen. (Er zijn 2 verschillende E4 routes mogelijkheden in 2024) lees verder over de E4 wandlingen in Mei 2024

Overzicht van onze nieuwe wandelingen 2024

Allemaal uitgezet in de winter van 2024.

Overzicht Agenda 2024

Agenda vakantie op Kreta – Seizoen 2024: Weer een vol programma met allerlei (nieuwe) excursies of bestaande excursies met mooie nieuwe routes. Boekingen voor 2024 zijn begonnen.

Nieuwsbrief Zorbas Island 2024 vakantie op Kreta: Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van nieuws voor een vakantie op Kreta in 2024. Met de feestdagen in zicht is er niks heerlijkers dan alweer aan de zomer te denken en de vakantie te gaan plannen.

Beschrijving van wandelingen op Kreta: Beschrijving van verschillende wandelingen die wij u kunnen aanbieden tijdens uw vakantie op Kreta. Een aantal wandelingen zijn goed te combineren voor onze meerdaagse wandelingen op Kreta.

Hike op Kreta informatie

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa. Appartementen op Kreta Griekenland.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com