Vakantie Griekse eilanden

Vakantie Griekse eilanden 2024: Griekenland en de Griekse eilanden zijn een heerlijke vakantiebestemming. Kreta is het grootste en meeste zuidelijke gelegen Griekse eiland. Eigenlijk is Kreta een land op zich. Geen wonder dat Kreta een geliefde vakantiebestemming is!

Griekse eilanden

Dagelijks informatie over Kreta: Op deze Kreta nieuwspagina geven we door middel van artikels, weblogs en foto’s het hele jaar door informatie over het laatste nieuws uit Kreta.

Kreta – Santorini: Er is in de zomer een dagelijkse snelle bootverbinding naar het prachtige Griekse eiland Santorini. Op deze pagina geven we een beschrijving over Santorini. U vindt hier ook meer informatie over hoe u van Kreta naar Santorini per ferryboot kunt varen. Er zijn ook dag excursies naar Santorini mogelijk.

Vakantie Griekse eilanden actief

We bieden op Kreta actieve vakanties aan voor singels, koppels, vriendengroepen etc.

Vakantie zoeken naar Kreta: Er staat erg veel informatie op onze website en Facebook, hopelijk kunt u vinden waar u naar zoekt! U kunt ons natuurlijk ook altijd persoonlijk mailen voor vakantie informatie voor Kreta en voor vakantie Griekse eilanden.