Griekse eilanden de cycladen santorini fotoboek en videos

Griekse eilanden de cycladen Santorini fotoboek en video’s: Een bezoek aan de parel van de Cycladen eilanden is altijd de moeite waard. Op deze pagina vind u een fotoboek met veel foto’s en video’s over een dag trip naar Santorini vanuit Kreta. Ook zijn er veel mogelijkheden in combinatie met verblijf. Autoverhuur vanuit de haven van Santorini. U kunt dagelijks reizen vanuit Heraklion op Kreta naar Santorini.

Santorini verblijf en excursies vanuit Heraklion KretaOp deze pagina vindt u, diverse mogelijkheden die we u kunnen aanbieden om Santorini te bezoeken. Van Kreta naar Santorini en van Santorini terug naar Kreta: er zijn diverse mogelijkheden om Santorini te bezoeken. Met de “langzame” boot vaart u vanuit Heraklion naar Santorini in 5 uur. We kunnen vooraf accommodatie voor u reserveren op Santorini. U kunt dan zelf kiezen of u 1 nacht of meerdere nachten op Santorini wilt verblijven.

Santorini het witte eiland: Klik op deze link voor youtube video’s in santorini.

Santorini vanaf Kreta: Een overzicht van bootreizen en excursies naar het mooie eiland Santorini. Voor een dagtour of een nachtje daar verblijven, er zijn meerdere mogelijkheden.

Het Griekse eiland Santorini: Het drukbezochte Griekse eiland Santorini ligt in de Egeïsche Zee en behoort tot de eilandengroep Cycladen. Iedereen heeft weleens een foto van Santorini gezien met de karakteristieke witte huizen met blauwe of witte koepeldaken. Deze zijn tegen een heuvel opgebouwd en geven het eiland een romantische sfeer. Het zijn voorbeelden van hoe Santorini in werkelijkheid is en de reden waarom u absoluut het eiland eens zou moeten bezoeken. Maar om er meteen een week te blijven is wat lang. Daarom is het leuk om een bezoek aan Santorini te combineren met andere Griekse eilanden als u gaat eilandhoppen naar de Cycladen en Kreta.

Diverse andere Griekse eilanden: Er zijn na een dagje Santorini mogelijkheden om ook nog naar andere cycladen-eilanden te gaan. U moet er dan wel wat meer tijd voor uittrekken. Het is bijvoorbeeld mogelijk in een week andere Griekse eilanden te bezoeken in combinatie met een weekje Kreta. Verblijf en accommodaties kunnen we voor u organiseren op: Santorini, Ios, Naxos, Paros, Amorgos, Tinos, Mykonos, Ikaros en nog vele andere Griekse eilanden.

Griekse eilanden de Cycladen Santorini fotoboek en video’s: De Cycladen en Santorini, fotoboek & video’s: een bezoek aan de parel van de Cycladen eilanden is altijd de moeite waard. Op deze pagina vind u een fotoboek met veel foto’s en video’s over een dagtrip naar Santorini vanuit Kreta. U kunt een dagtrip natuurlijk ook verlengen met een overnachting op Santorini. Vanuit de haven van Santorini kunt u makkelijk een auto huren. U kunt dagelijks met de veerboot naar Santorini vanuit Heraklion.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.