Zomervakantie op Kreta in Juli

Zomervakantie op Kreta in Juli 2024: Het is hoogseizoen op Kreta, de scholen zijn gesloten en dat betekent topdrukte in de vakantiebestemmingen. Ook bij ons zijn de appartementen volgeboekt, maar dat is alleen maar gezellig. Gezinnen zijn aangekomen en om het iedereen naar de zin te maken, hebben we ons programma daarop aangepast. Een actieve zomervakantie in Griekenland is leuk voor alle leeftijden. Omdat de activiteiten alleen voor onze gasten zijn, leert men elkaar kennen en er ontstaan vriendschappen in de vakantie. Regelmatig zien we gasten terugkomen samen met de vakantievrienden van voorgaande jaren.

Juli vakantie in Griekenland: Ieder jaar hebben we een uitgebreid excursieprogramma met een aantal vaste excursies en ook weer nieuwe excursies op Kreta. Waarschijnlijk bent u benieuwd welke activiteiten we het komende zomerseizoen bij Zorbas Island organiseren. In deze zomeragenda voor Kreta geven we een overzicht van een aantal activiteiten waarvan we denken dat die u zullen interesseren. Vooral speciale excursies en activiteiten zullen we hier uitlichten. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld meerdaagse excursies, zoals kookweken en wandelweken op Kreta. Maar ook kunt u hier meer informatie vinden over nieuwe excursies die we aan ons programma hebben toegevoegd.

Zon, zee en strandvakantie op Kreta: Heerlijk op vakantie naar het mooie Kreta. Genieten van een vakantie in de zon! Het is strand ligt op een steenworp afstand. Vanaf Zorbas Island heeft u een prachtig uitzicht over de zee naar Dia eiland.

Fotoboek Zomervakantie op Kreta in Juli – Overzicht zomer vakantie op Kreta – Deze foto’s zijn gemaakt in juli 2023 -Juli vakanties op Kreta Griekenland

Zomervakantie op Kreta: Door ons weekprogramma in de zomer hoeven ouders zich geen zorgen te maken, dat de kinderen zich gaan vervelen. Er is iedere dag wel iets te doen. Niet alles moet met het hele gezin samen gedaan worden, iedereen kan doen waar hij of zij zin in heeft. Naast ons weekprogramma voor de zomervakantie organiseren we nog vele andere activiteiten. U kunt altijd contact met ons opnemen als u graag een excursie doet, die op onze website beschreven staat.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.