Accommodaties Kreta

Accommodaties Kreta Griekenland met actief programma: Op deze pagina geven we u meer informatie over alle appartementen die we aanbieden in Kokkini Hani op Kreta. Deze accommodaties zijn direct aan het strand gelegen. 

Hotels op Kreta met actief programma – Hotels op Kreta – accommodaties verhuur op Kreta

Accommodaties verhuur op Kreta: Ons complex bestaat uit 25 appartementen omringd door prachtige tuinen en ligt aan de kust van Noord Kreta. U kunt kiezen uit 3 zandstranden direct voor Zorbas Island. De ligging is zeer rustig en toch centraal: de ideale uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie. De blikvanger van onze accommodatie is het adembenemende uitzicht over zee naar Dia eiland bij het zwembad en de Griekse taverna. De gezellige warme sfeer, de kleinschaligheid, maar vooral de hulpvaardigheid en service van het Zorbas team zorgen ervoor dat u zich onmiddellijk van harte welkom voelt. Wij organiseren veel verschillende excursies waardoor u het echte Kreta leert kennen. En het allermooiste? U kunt zowel zomer als winter bij ons op vakantie komen.

accommodatie verhuur Griekenland – accommodaties direct aan het strand op Kreta – auto en accommodaties op Kreta

Auto en accommodaties op Kreta: Een vakantie op Kreta met een huurauto geeft u de mogelijkheid om heel veel te zien op Kreta. Of wat denkt u van een scooter of motor tijdens uw verblijf op Kreta? Onze accommodatie is centraal gelegen op Kreta, we hebben veel unieke autoroutes voor onze gasten uitgezet. Of u nu een lange rit wilt maken of een kortere rit in combinatie met strand, wandelen, musea of een stedentrip op Kreta, het is allemaal mogelijk. We hebben een boekje gemaakt met al onze autoroutes op Kreta, die we graag met onze gasten doornemen. U mist dan niks onderweg, van mooie uitzichten tot archeologische opgravingen en prachtige stranden. Elk jaar maken we zelf nieuwe updates van de onze autoroutes en komen er nieuwe tours bij. Onze routes zijn ook verkrijgbaar als routekaart en GPS.

gps Kreta – Gps Griekenland – rust en cultuur vakanties Kreta – vakanties op kreta aan zee

Rust en cultuur vakanties op Kreta: Een uitgebreide pagina vol met nuttige informatie voor een leuke vakantie op Kreta. Op deze pagina biedt u veel informatie over mogelijkheden voor vakantie in Griekenland. Actieve outdoor vakantie op Kreta met accommodatie en half pension, auto- en scooterverhuur, auto en accommodatie op Kreta, duiken, fietsen, wandelen, Griekse kookles, golfen, bootreizen, excursies op Kreta, paardrijden, actieve outdoor, zeilvakanties, jeepsafari, vissen, groepsexcursies op Kreta, fly-drive, accommodatie en actieve vakantie op Kreta, actieve familievakantie, actief op Kreta met appartement, overige reisinformatie.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.