Adults only vakantie op Kreta Griekenland

Adults only vakantie op Kreta Griekenland: Een vakantie met kinderen is heel gezellig, maar lang niet iedereen vindt dit ideaal. Voor deze vakantiegangers zijn er speciale adults only hotels. Is het discriminatie of zaligheid, daar is nog niet iedereen het over eens. Wat het ook is, er zijn genoeg volwassenen (singles) die geen spelende kinderen om zich heen willen tijdens een vakantie. Tien jaar geleden kende nog niemand de term adults only. Tegenwoordig zweren steeds meer vakantiegangers bij dit concept, dat ervoor zorgt dat u in alle rust kunt genieten. Adults only is de laatste vijf jaar een groeiend fenomeen; steeds meer stellen ontdekken de voordelen van een accommodatie waar kinderen niet zijn toegestaan. Ook voor een adults only vakantie op Kreta Griekenland kunt u bij ons terecht. Vraag naar de periodes

Kleinschalige accommodatie voor adults only op Kreta: Over het algemeen zijn de meeste adult only hotels grote resorts. Vaak zijn deze resorts erg mooi en voorzien van alle luxe faciliteiten, maar het ontbreekt er aan gezelligheid en een persoonlijke benadering. Mede dankzij de betrokkenheid en het enthousiasme van ons team is bij onze kleinschalige accommodatie de gezellige en persoonlijke sfeer juist wel aanwezig. Daarom willen wij onze gasten ook de mogelijkheid bieden om te genieten van een vakantie zonder kinderen en gezinnen om zich heen. Waar het voor mensen met kinderen kan klinken als een vakantie zonder leven in de brouwerij, kan het voor mensen zonder kinderen een verademing zijn.

Vakantie voor volwassenen Kreta Griekenland: Een vakantie voor volwassenen betekent niet dat er naast genieten van de Griekse zon er verder niks gedaan wordt. We hebben een activiteitenprogramma bij onze adults only accommodatie samengesteld, die speciaal is aangepast op volwassenen. Van spectaculaire wandelingen op Kreta tot gezellig samen een borreltje drinken bij het zwembad en genieten van de zonsondergang. Zo kunt u in alle rust, samen met uw partner of vriendengroep, genieten van een onbezorgde, zonovergoten vakantie.

Vakantie zonder kinderen op Kreta: Wij moesten enorm wennen aan de term adults only, maar inmiddels is deze aardig ingeburgerd. Adults only is zelfs een van de vakantietrends van dit moment en de vraag ernaar neemt toe. Daarom willen wij onze gasten ook de mogelijkheid bieden om een kindervrije vakantie op Kreta te boeken. We kunnen niet het hele jaar door kinderloze vakantie garanderen, maar we willen wel bepaalde periodes in het jaar reserveren voor een adults only vakantie op Kreta Griekenland. Als u graag meer informatie wilt hebben over wanneer deze periodes zijn, neem dan contact met ons op.

Hoogseizoen hebben we wel familie vakanties…

Actieve vakantie voor ouderen in Griekenland: Een actieve vakantie in het voorjaar, najaar of winter op Kreta voor senioren. Heeft u een lichamelijke beperking, maar wilt u op vakantie niet alleen maar op het strand liggen? Wij organiseren actieve vakanties voor iedereen! Laat ons weten wat u graag wilt doen en waar uw grenzen liggen, dan kunnen we onze activiteiten naar uw wensen aanpassen. We bieden veel verschillende activiteiten en mogelijkheden op Kreta.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.