Kreta in september reisbestemming

Kreta in september Reisbestemming: September is een uitstekende maand om te reizen. De drukte van de zomermaanden is dan voorbij en de temperatuur is in de meeste landen van Zuid-Europa nog steeds zeer aangenaam. Ook de topdrukte van de zomer in Griekenland is dan voorbij terwijl de temperatuur nog steeds zomers is. De meest zuidelijk gelegen gebieden zijn het warmst; het zuidelijk gelegen Griekse eiland Kreta is hier een goed voorbeeld van. Daarom kiezen steeds meer mensen voor Kreta als reisbestemming in september. De gebieden rond de Middellandse Zeegebieden zijn erg aantrekkelijk voor een strandvakantie in september. Maar ook als u liever van alles onderneemt tijdens de vakantie, is september een ideale maand hiervoor.

September vakantie op Kreta

Ontvlucht de eerste herfstdagen en geniet van de rust en aangename temperaturen tijdens een september vakantie op Kreta. U kunt hier in deze maand nog heerlijk op het strand liggen. Wie niet van languit zonnebaden en dagenlang ‘bijslapen’ houdt, kan met ons meedoen aan verschillende activiteiten. In september organiseren we verschillende uitdagende wandelingen op Kreta. Maar omdat niet iedereen interesse heeft in wandelen, zijn er genoeg andere activiteiten. Wat dacht u van een tweedaagse jeepsafari op Kreta om het mooie eiland te ontdekken? Of wilt u eindelijk eens leren om die heerlijke Griekse gerechten klaar te maken tijdens een kookcursus op Kreta? Voor iedere actieveling is wel een geschikte activiteit te vinden. Misschien helpen de foto’s op deze pagina en onze website om een idee te krijgen.

Zonvakantie in september op Kreta

Zin in een heerlijke zonvakantie, maar stiekem toch behoefte aan een gezonde dosis natuur en cultuur? In Griekenland hoeft u gelukkig niet te kiezen. De diversiteit is zeker op het zuidelijk gelegen eiland Kreta te vinden. Kreta wordt gezien als het meest veelzijdige eiland van Griekenland. Hier kunt u in alle rust op een afgelegen strand genieten, heerlijke wandelingen in de natuur maken of meer leren over de Griekse cultuur in de bergdorpen of de steden van Kreta.

September vakantie naar Kreta

In september naar Kreta: Het Griekse eiland Kreta is zo enorm groot, dat het onmogelijk is om het in een paar weken helemaal gezien te hebben. Het is een prachtig eiland voor zowel een actieve vakantie als een zonvakantie. Vooral in de maand september is het er nog volop zomer. September een perfecte periode voor een actieve vakantie in Griekenland. Maar heeft u geen zin om actief tijdens de vakantie in september te zijn, kunt u bij ons ook lekker aan het zwembad liggen of ontspannen op een bedje op het strand. De ligbedden en parasols staan voor u klaar en we serveren u hier graag een hapje en een drankje.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.