Op vakantie naar Kreta actief

Op vakantie naar Kreta actief: Nieuwe excursies op Kreta: Ieder jaar hebben we een uitgebreid excursieprogramma met een aantal vaste excursies en ook weer nieuwe excursies op Kreta. Veel van onze gasten komen jaarlijks terug, dus zorgen wij continu voor vernieuwing. Gelukkig is Kreta een groot eiland, waarvan zelfs wij na zoveel jaren nog steeds niet ieder hoekje kennen. Daarom gebruiken wij de winter om op zoek te gaan naar nieuwe plekken, die de moeite waard zijn om te bezoeken. Een nieuwe excursie is niet in een dag uitgezet. Het is een tijdrovende klus, maar daar beleven wij zelf ook veel plezier aan.

Nieuwe wandelingen Kreta

Een groot deel van ons excursieprogramma bestaat uit wandelingen in de natuur van Kreta. Kloofwandelingen, natuurwandelingen en hikes, wandelingen door dorpen, wandelingen in combinatie met een boottocht, het staat allemaal in ons programma. Maar hoe verzinnen we die toch ieder jaar weer? We komen op een plek terecht, die we u graag willen laten zien. Dat kan puur toeval zijn, maar het kan ook zijn dat de lokale bevolking ons er iets leuks over verteld heeft. Vervolgens gaan we er de omgeving verkennen. Meerdere dagen wandelen in de omgeving levert uiteindelijk, na lang puzzelen, een nieuwe wandeling op. Met een wandelroute in de bergen van Kreta kunnen we maar zo een paar weken bezig zijn.

Bestaande excursies aanpassen

Een aantal excursies staan ieder jaar weer in het programma, maar meestal is de inhoud vernieuwd. Een goed voorbeeld daarvan is de excursie ‘onbekend Kreta’. Als we die ieder jaar hetzelfde houden, is er niks onbekends meer aan. Een belangrijk onderdeel van deze excursie is een bezoek aan een paar dorpen om te ervaren hoe het echte Kreta is. Kreta telt ongeveer 570 dorpen, dus er is altijd wel een uniek dorp te vinden om u te laten zien. En als we dan toch onderweg zijn met uitzoeken, kan het gebeuren dat we ineens een prachtige afgelegen baai vinden om te snorkelen. Ook voor de snorkelexcursie zoeken we jaarlijks naar een nieuwe locatie, want de onderwaterwereld rond Kreta ziet er nergens hetzelfde uit.  

Autoroutes en off-road routes op Kreta

Het eiland heeft een enorm uitgebreid wegennetwerk. Voor onze autoroutes zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, die we voor u op GPS kunnen zetten. Maar er zijn naast de gewone geasfalteerde wegen, zeker zoveel niet geasfalteerde wegen, de off-road routes op Kreta. Deze zijn leuk voor onze jeepsafari en quadsafari, maar ook de fietsroutes voor de fatbike zetten we uit op de niet geasfalteerde wegen. Voor onze nieuwe excursie met de fatbike zullen we deze winter nog heel wat kilometers moeten fietsen om een geschikte routes uit te stippelen.

Excursies uitzetten in de winter op het Griekse eiland Kreta: Veel mensen weten niet, dat u ook in de winter kunt genieten van een vakantie in Griekenland. Wij bieden accommodatie en excursies in de winter, maar u kunt ook overwinteren op Kreta. Dankzij het milde klimaat kunt regelmatig genieten van de zon. En als u er dan toch bent, kunt u met ons mee op ontdekkingsreis door Kreta. Het is soms ook voor ons een verrassing waar we terecht gaan komen.

Op vakantie naar Kreta actief

Een actieve vakantie op Kreta, kijk naar de excursie mogelijkeden.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Op vakantie naar Kreta Actief: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.