Verblijf op Kreta met actieve vakantie

Verblijf op Kreta met actieve vakantie: Accommodaties op Kreta in combinatie met een actieve vakantie. Appartement en actief op Kreta. Elke dag vertrekken we vanaf de accommodatie naar leuke excursies. Na het ontbijt gaan we gelijk op pad. Natuurlijk kunt u ook kiezen om een dagje op het strand, gelijk voor deur, te blijven. Aan het einde van de middag komen we weer terug op de accommodatie, waar we aan zee gezamenlijk nog een drankje drinken. De lunch nemen we altijd voor u mee op de excursies. We nemen ook genoeg water mee voor onderweg, dat moet u dan wel zelf dragen in de rugzak. Na de excursie is er altijd nog tijd om te zwemmen in zee of het zwembad. ’s Avonds kunt u genieten van een lekker Grieks diner aan zee. Gaat u morgen ook weer mee of neemt u een rustdag aan het mooie strand?

Appartement en actief op Kreta: Op deze pagina ziet u een overzicht van alle mogelijkheden die we bieden op Kreta. Appartement en actief op Kreta is een samenvatting pagina, waar u alles vindt van verblijf tot excursies en alles wat mogelijk is op het mooie vakantie eiland Kreta.

Geen saaie vakantie op Kreta: Welke periode van het jaar u ook naar Kreta op vakantie gaat, dit Griekse eiland biedt heel veel mogelijkheden. Elk jaargetijde op Kreta heeft een ander gezicht, vandaar dat voor de meeste mensen 1 vakantie op Kreta niet genoeg is. We bieden veel actieve vakantiemogelijkheden op Kreta. Wilt u een dag Grieks koken of met de quad de bergen in of toch liever een week wandelen? Zeilen, een boottrip, jeepsafari, watersport, paardrijden, golf, fietsen, mountainbiken, een dagtrip met de scooter, duiken, snorkelen, of een buggy twee daagse, het is allemaal mogelijk.

Dagelijks nieuws uit Kreta: Deze pagina geven we dagelijks updates over wat er allemaal te doen is op Kreta. Zomer en winter maken we dagelijks uploads in onze web-blogs. Veel kijk plezier!

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.