Augustus vakantie op Kreta Griekenland

Augustus vakantie op Kreta Griekenland 2024: Het is hoogseizoen op Kreta, de scholen zijn gesloten en dat betekent topdrukte in de vakantiebestemmingen. Ook bij ons zijn de appartementen volgeboekt, maar dat is alleen maar gezellig. Een actieve zomervakantie op Kreta Griekenland is leuk voor alle leeftijden. Omdat de activiteiten alleen voor onze gasten zijn, leert men elkaar kennen en er ontstaan vriendschappen in de vakantie. Regelmatig zien we gasten terugkomen samen met de vakantievrienden van voorgaande jaren. Foto’s op deze pagina zijn van de afgelopen augustus vakantie op Kreta.

Augustus op Kreta

Voor het huren van appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta kunt u bij ons een groot deel van het jaar terecht. Als u op zoek bent naar appartementenverhuur en een mooie accommodatie op Kreta, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende appartementen, die geschikt zijn voor families, singles, koppels of meerdere personen. Op het meest zuidelijk gelegen vakantie-eiland van Europa kunt u altijd genieten van de buitenlucht. Wij helpen u graag om uw vakantie op Kreta naar uw wens in te vullen. Een actieve outdoor vakantie, een strandvakantie of een combinatie van beide kunnen we allemaal voor u realiseren. Wanneer u speciale wensen heeft, willen wij u graag helpen met het samenstellen van de perfecte vakantie op Kreta.

Zomer vakantie agenda kreta

Agenda voor Kreta – Seizoen 2024: Weer een vol programma met allerlei (nieuwe) excursies of bestaande excursies met mooie nieuwe routes.

Excursies: Hier vindt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta, zoals auto- en scooterverhuur, auto en accommodatie, actieve outdoorvakantie op Kreta, duiken, snorkelen, e-bikes, fietsen MTB, wandelen, wandelcombinaties op Kreta, Griekse kookles, golfen, bootreizen, paardrijden, outdoor activiteiten, zeilen, jeepsafari, vissen, groepsexcursies. Ook beschikken wij over verschillende autoroutes. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot fly-drive. Tijdens de excursies maakt u steeds een beetje beter kennis met Kreta. Er zijn dagelijks mogelijkheden om dit eiland te verkennen. Ook met de vele wandelingen ziet u veel van het eiland. Wij beschikken over meer dan 75 wandelingen, die allemaal uniek zijn.

Week op Kreta in de zomer

Maandag: Mensen die iets van het echte dagelijks leven op Kreta willen leren, gaan mee met de excursie onbekend Kreta.

Dinsdag: Kookcursus op Kreta & kookworkshop Grieks koken. Genieten van het buitenleven. Workshop koken op Kreta, koken in olijfolie, kookles op Kreta, gerechten herkenning, buiten koken. Ook een wandeling in Anopolis, de wandelaars eten bij de kookgroep.

Weekje in de zomer op Kreta

Woensdag is er een snorkelexcursie. Inclusief snorkel lessen in het zwembad. Snorkelen op Kreta Griekenland: We bieden meerdere mogelijkheden voor snorkelen op Kreta Griekenland: U kunt zelf gaan snorkelen, er zijn voldoende leuke locaties in de omgeving. We bieden ook snorkellessen aan via de duikschool. U kunt met ons gaan snorkelen met speedboot naar een verlaten strand of snorkelen met de boot naar Dia eiland. Bovendien bieden wij u in zuidoost Kreta een prachtige snorkelexcursie aan.

Vakantie overzicht augustus

Donderdag zoeken we de jungle op met een wandeling door de wilde natuur van Kreta. En met diegenen die aan het einde van de middag nog steeds te veel energie hebben, gaan we voetballen in het stadion van het dorp Elia.

Dagje op het water

Vrijdag is er dan eindelijk weer de boottrip met de Zorbas boot; zwemmen en snorkelen in een baai en varen langs de kust op naar een vissersdorpje. Gewoon lekker een dag op het water.

Om het weekprogramma af te sluiten, gaan we zaterdag naar een zwemparadijs op Kreta, Watercity in Anopolis. Alle kinderen gaan er graag naartoe, maar ook volwassenen willen van de glijbaan in het water glijden. Avond BBQ avond op Zorbas Island.

Zondag is rustdag. Misschien een dagje luieren op het zandstrand voor de accommodatie? De bedjes en parasols staan klaar en u kunt hier gratis gebruik van maken. Gyros avond.

Augustus vakantie op Kreta Griekenland 2024: foto overzicht van de augustus vakantie in 2023.

Zomervakantie op Kreta: Door ons weekprogramma in de zomer hoeven ouders zich geen zorgen te maken, dat de kinderen zich gaan vervelen. Er is iedere dag wel iets te doen. Niet alles moet met het hele gezin samengedaan worden, iedereen kan doen waar hij of zij zin in heeft. Naast ons weekprogramma voor de zomervakantie organiseren we nog vele andere activiteiten. U kunt altijd contact met ons opnemen als u graag een excursie doet, die op onze website beschreven staat. We kunnen kijken of we iets buiten het standaard weekprogramma op Kreta om kunnen organiseren. 

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com