Vakantie op Kreta Griekenland 2018 2017-11-17T14:28:22+00:00

Vakantie op Kreta Griekenland 2018

Vakantie op Kreta Griekenland 2018: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa, Griekenland.

Last Update: 21 november 2017:: Vakantie op Kreta 2018 – vakantie informatie Kreta – vakantie appartementen op Kreta – actieve vakanties naar Kreta – actieve excursies Kreta -Appartementenverhuur Kreta – vakanties op Kreta – vakantienieuws uit Kreta

Vakantie op Kreta Griekenland – Zorbas appartementen

Vakantie appartementen en verblijf op Kreta bij Zorbas Island: Op deze site geven wij u een indruk van uw vakantie op Zorbas Island. Ons appartementencomplex is kleinschalig opgezet en ligt tussen de twee authentieke dorpjes Gournes en Kokkini Hani. Een vakantie op Zorbas Island betekent weg zijn van het massatoerisme en het echte Kreta ontdekken. De zeer centrale ligging direct aan de kust zorgt voor een ideale uitvalsbasis voor al uw excursies en activiteiten. De rustige omgeving garandeert u een heerlijke vakantie met veel keuzes, van outdoor activiteiten tot ontspannen liggen bij ons prachtige zwembad of op de direct naast Zorbas Island gelegen stranden. Uw ontbijt, lunch en diner verzorgen wij in onze taverna en poolbar, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht over zee. Kortom: bij ons komt u niets tekort, want er is voor ieder wat wils op Kreta.

Sitemap verhuur vakantie-appartementen Kreta: Op deze pagina vindt u de beschrijving van onze appartementen en de vakantiewoningen. Verder leest u hier over alle mogelijke uitstapjes en excursies, vakantie combinaties, autoverhuur met accommodatie, wekelijkse excursies en activiteiten, kindervakantie, familievakantie, alleen op vakantie, omschrijvingen van zomer- & wintervakanties, Pasen en Kerstprogramma, etc.

Vakantie op Kreta Griekenland – Excursies

Sitemap vakantie excursies op Kreta: Hier vindt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta, zoals auto- en scooterverhuur, auto en accommodatie, duiken, fietsen, wandelen, wandelcombinaties op Kreta, Griekse kookles, golfen, bootreizen, paardrijden, outdoor activiteiten, zeilen, jeepsafari, vissen, groepsexcursies, wekelijkse excursieprogramma’s, Auto routes met GPS en kaart of fly-drive.

Vakantie op Kreta Griekenland – Foto’s

Nieuws- en fotopagina Kreta: Op Kreta vakantie vandaag vindt u de nieuwste foto’s, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten. Daarnaast vindt u een uitgebreide collectie foto-albums en fotoboeken van onze appartementen en excursies, zowel in de zomer als in de winter. Deze foto’s zijn genomen in de afgelopen jaren door ons en de gasten van Zorbas Island en geven u de beste indruk van een verblijf op Kreta. Vakantie op Kreta Griekenland.

Aanbiedingen naar Kreta: Hier vindt u wekelijks aanbiedingen en mogelijkheden voor uw vakantie naar Kreta. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen en alternatieven om snel op vakantie te gaan.

Vliegen op Kreta: Zowel in de zomer als in de winter zijn er veel opties om goedkoop naar Kreta te vliegen. Op deze pagina hebben wij een groot aantal vliegmaatschappijen en aanbieders van vluchten voor u duidelijk onder elkaar gezet. Mocht u toch nog moeite hebben met het vinden van de juiste vlucht, dan zoeken wij graag met u mee!

Vakantie op Kreta Griekenland: De reserveringen voor de zomer en winter zijn alweer begonnen. Mail ons gerust voor meer informatie over een vakantie op Kreta. Geniet van een vakantie op Kreta Griekenland met mogelijkheden voor zowel de zomer als de winter.

Vakantie op Kreta Griekenland