Gevarieerde vakantie op Kreta

Gevarieerde vakantie op Kreta: Kreta is uitermate geschikt voor een gevarieerde vakantie. Dit Griekse eiland heeft voor iedereen veel activiteiten. Wij bieden veel gevarieerde vakanties op Kreta: van accommodatie tot activiteiten. Of u nu alleen een actieve vakantie zoekt of een combinatie van relaxen en actief bezig zijn, het is allemaal mogelijk.

Een dagje Griekse koken in de bergen, een dag naar het strand, wandelen en hiken of een jeepsafari op Kreta, het kan allemaal. U kunt met ons een dag mee op excursie, maar u kunt natuurlijk ook individueel op Kreta op pad gaan. Als u met huurauto of scooter Kreta wilt ontdekken hebben we de mooiste routes voor u op routekaarten en gps. We beschikken over veel gps-routes. We hebben de mooiste routes voor u uitgezet, zodat u op plekken komt, die u zelf nooit zou vinden. U kunt ook gebruik maken van onze individuele wandel – en fietsroutes op Kreta. Probeer eens een gevarieerde vakantie op Kreta, dat is pas echt vakantie!

Individueel met de gps op Kreta

Al jaren zetten wij routes uit voor onze gasten. Onze accommodatie ligt aan zee en is centraal gelegen in het midden van Kreta. De perfecte basis om erop uit te trekken naar leuke bestemmingen met de auto, scooter, quad, jeep, buggy of de fiets. Onze routes zijn ook geschikt voor mountainbikes, wandelen en hiking. We geven u persoonlijk informatie en advies over alle routes die mogelijk zijn op Kreta. Wilt u eens meerdere dagen met de auto Kreta ontdekken, dan boeken we voor u gewoon een appartementje voor onderweg.

Thema gevarieerde vakanties op Kreta, Griekenland: Op het grote eiland Kreta is er veel te ontdekken. Er is te veel te bewonderen voor maar 1 vakantie, vandaar dat veel mensen regelmatig terugkomen naar dit vakantieparadijs. Cultuur excursies op Kreta, geschiedenis, archeologie, flora en fauna, geologie, natuur, zon en zee. Lekker bij de Zorbas Taverne aan zee genieten van de mooie zonsondergang bij Dia eiland. Dia eiland is het eiland dat op 10 kilometer afstand tegenover Zorbas Island ligt. Vakantie is genieten op Kreta.

leuke vakanties op Kreta

Overzicht pagina van thema excursies op Kreta: Op deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Pasen op Kreta

Pasen in Griekenland: Het Pasen in Griekenland is een traditionele aangelegenheid, waarin het lijden en de kruisiging van Jezus herdacht en de wederopstanding gevierd wordt. Maar ook is het een feest van samenzijn en gezelligheid, een feest van familie en vrienden. In de heilige week voor Pasen in Griekenland worden bij de mensen thuis voorbereidingen getroffen voor het belangrijkste feest van het jaar. Bovendien volgen de Grieken de hele heilige week de dagelijkse liturgische diensten in de kerk.

Mail ons voor meer informatie

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.