Snorkelen is een watersport Kreta

Snorkelen is een watersport Kreta Griekenland: Snorkelen is een leuke manier om de onderwaterwereld van de Middellandse Zee te verkennen. Het is een watersport, die we allemaal weleens willen doen. Kreta heeft hele mooie snorkelplekken, waar we u naartoe brengen. Afhankelijk van uit welke richting de wind waait en de stroming in de zee is, bepalen we welke de beste plek is om die dag te snorkelen. We kennen prachtige snorkellocaties in de Middellandse Zee waar u de onderwaterwereld bij Kreta kunt bewonderen. U zult verbaasd zijn om te zien wat er allemaal leeft op de bodem van de zee. Het is een totaal andere en heel indrukwekkende wereld.

Snorkelen KretaEen excursie snorkelen op Kreta mag u niet missen. U krijgt snorkelles in het zwembad. De volgende dag gaan we snorkelen op een mooie locatie. Snorkelen in de directe omgeving of juist op een verlaten strand op Kreta.

Snorkelen is een watersport op diverse locaties: Informatie over een snorkelvakantie in Griekenland. Wij geven u ook persoonlijk leuke tips voor snorkelen op Kreta.

Fotoboek snorkelen Griekenland Kreta: Een compleet overzicht van foto’s over snorkelen, waarin u allerlei soorten snorkelexcursies tegenkomt.

Overzichtspagina duiken en snorkelen Kreta: Op deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkelen op Kreta. We bieden vele alternatieven voor een duikvakantie met verblijf, excursies op Kreta.

Duiken KretaInformatie over een duikcursus van een dag, snorkelen of duiken voor gevorderden bij een professionele duikschool. Voor de onervaren duiker kunnen we een kosteloze introductiemiddag organiseren in het zwembad van Zorbas Island. U kunt dan kijken of u het leuk vindt om te gaan duiken op Kreta. Ook zijn er meerdere alternatieven voor de gevorderde duikers. Voor duikers hebben we een speciale aanbieding; 8 duiken op Kreta in combinatie met accommodatie. Wij bieden verschillende duiklocaties op Kreta, inclusief transport. Ook vindt u op deze pagina informatie over de Padi openwater cursussen, die er zijn op dit schitterende eiland.

Snorkelen in de vakantie in Griekenland: Als u nog nooit heeft gesnorkeld, is dat geen enkel probleem. Wij geven een keer per week in het zwembad bij onze accommodatie les in snorkelen. Dit is ideaal als u het misschien wat eng vindt, maar het toch eens wilt proberen. En als u dan de smaak te pakken heeft, is het natuurlijk geweldig om met onze excursie snorkelen mee te gaan. Kreta als vakantiebestemming is een aanrader als u ervan houdt om in de vakantie veel buiten te zijn.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.