Fietsvakantie in Griekenland

Fietsvakantie in Griekenland 2024: Of u nu meer houdt van rustige fietstour door een glooiend landschap of van een zware MTB-tour met steile beklimmingen en afdalingen, wij hebben genoeg fietsroutes in Griekenland. Al fietsend ontdekt u de natuur, cultuur en de bevolking van Griekenland op een andere manier. Als fietstoerist ontdekt u een totaal andere kant van het land. Dit zonovergoten land biedt talrijke mogelijkheden voor een unieke en onvergetelijke fietsreis.

Fietstochten door Griekenland: In Griekenland kunt mooie tochten rijden. U kunt heerlijk fietsen door de bergen richting traditionele bergdorpjes en door het unieke landschap. Er zijn veel fietsroutes op de Griekse eilanden waar u amper ander verkeer tegenkomt. Voor de sportieve fietser zijn er bovendien genoeg uitdagende routes. Op bijvoorbeeld Kreta hebben wij meerdere routes over onverharde wegen, waarvoor een mountainbike noodzakelijk is. En omdat het landschap bergachtig is, hebben wij voor de liefhebbers ook een elektrisch ondersteunde mountainbike beschikbaar.

Hike en bike vakantie; avontuurlijke wandel- en fietstochtenwe hebben een aantal nieuwe wandelingen en fietsroutes uitgezet. Hier geven we een overzicht van deze nieuwe mogelijkheden voor een hike en bike vakantie; avontuurlijke wandel- en fietstochten op Kreta. U kunt deze routes met ons wandelen en fietsen. Maar we hebben ook GPS-mogelijkheden om deze routes individueel te doen. Ook de gasten die vaker met ons gewandeld en/of gefietst hebben, zullen aangenaam verrast worden door deze nieuwe routes.

Elektrisch fietsen op Kreta: Tijdens een fietsvakantie in Griekenland fietst u door de indrukwekkende natuur en maakt u kennis met de cultuur. U blijft lekker in beweging terwijl u de meest prachtige plekken ontdekt. Van natuurbewonderaar tot cultuurliefhebber: door ons gevarieerde aanbod in fietsroutes is er voor elk wat wils. Elektrisch fietsen op Kreta is echt in opkomst, omdat dit het fietsen in het bergachtige landschap wat aangenamer maakt. Bij ons kunt u al jaren een fietsvakantie boeken. Maar nu gaan we een stapje verder en bieden we ook elektrisch fietsen met verblijf op Kreta. E bikes op Kreta

Fietsen in Griekenland: Op het Griekse eiland Kreta zijn er tal van mogelijkheden om te fietsen. Wij bieden onze gasten de optie om in groepsverband met een gids mee te gaan door het bergachtige landschap van Kreta, maar individueel op pad gaan kan ook. Daarvoor hebben we leuke routes uitgezet, zowel voor de sportieve fietser, de recreatieve fietser als wel de off-road mountainbiker. Een goede fysieke conditie is wel aan te raden.

Mountainbike vakantie Kreta: Kreta heeft veel mogelijkheden om te fietsen in de zomer- en wintervakantie. We kunnen u een aantal soorten fietsvakantie op Kreta aanbieden. Uiteraard zijn er de normale geasfalteerde wegen, maar om het echte Kreta te ontdekken, zijn de off-road wegen veel leuker. Zo kunt u bijvoorbeeld met een elektrische fat bike in Griekenland Kreta op pad gaan, echt een top excursie. U ziet veel meer van het eiland. Fietsen in de zomer op Kreta is nu ook mogelijk op onze elektrische fatbikes.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.